Heavy-duty plastik surringsring med skarpe skuldre. Optimeret til højfrekvenssvejsning og brug i automatiske svejse-presser.
Leveres stablet, så de kan fødes direkte ind i magasinet på en automatisk svejsemaskine.
 

Plastik surringsringe bruges typisk til forstærkning af huller i bannere, presenniger og andre strukturer der skal surres fast i krævende miljøer.
HF svejsningen sikrer, at plastik surringsringe smelter helt sammen med underlaget og dermed danner en samling, der er mange gange stærkere end samlingen med en normal metalring. 
Derfor kan surringsringe i plastik modstå væsentlig højere trækkraft end traditionelle metalringe uden at blive revet ud.
Plastik metalringe kan også fås i farver der matcher underlaget.
Endelig kan plastik ringe lette re-cycling af det færdige produkt, da hel produktet kan sendes til genbrug uden manuelt at fjerne eventuelle metal-øjer

Disse sprøjtestøbte komponenter er produceret i Danmark, hvilket sikrer høj ensartethed, kvalitet og kvalitetssikring, lav stykpris og fokus på bæredygtighed.

Kan højfrekvenssvejses med elektrode 07-402-0030

  • Materiale og geometri optimeret til HF svejsning
  • Leveres stakket til brug direkte i Carmo's automatiske svejse maskiner
  • Kan fås i versioner med ekstra UV beskyttelse
  • Kan fås i varianter med udvidet temperaturområde
  • Produceret i Danmark i kvalitetsmaterialer og i respekt for bæredygtighed og arbejdsmiljø

Carmo's komponenter kan fremstilles i flere materialer og farver. Har du brug for specielle geometrier kan vores Rapid Prototyping setup hjælpe dig hurtigt og billigt i gang.

Odre# Materiale Farve Fra lager Forpakning Egenskaber Brug Kommentarer Lager
(‘000 stk)
04-276-2051 PVC
46 x 174
38,608
04-276-2001 PVC
46 x 174
175,130
04-276-2053 PVC/PUR
46 x 174
54,780

Monteres med
CP8
CP9
EP3
UG4
Lignende produkter
Andre har også købt

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

Bemærk: Produkter i PVC er i sagens natur følsomme overfor forhøjede temperaturer og kan deformere under transport og opbevaring. Carmo anbefaler opbevaring og transport af komponenter mellem 0 og 30 grader Celsius. For at hjælpe med at minimere denne risiko sendes alle Carmo produkter i ekstra stive kartoner med et forholdsvis lille antal dele pr. kasse.


(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.

(**) Lagerstatus er vejledende.