Plastik trykknapper

Med plastik trykknapper fra Carmo A/S får du et produkt af høj kvalitet. Carmos trykknapper i plastik fremstilles i både PVC og nylon. Produktet kan benyttes til sammenknapning af en lang række af applikationer, hvilket kan omfatte fx folier, beklædning, skilte og bannere. Knapperne kommer med både lav, medium og høj holdekraft, hvilket angiver modstanden når knappen skal adskilles. Vi har også sikkerhedsknapper til ID-armbånd, hvor lukningen kun fungerer en gang, hvilket eksempelvis bruges til hospitaler, festivaler og forlystelsesparker.

Vores trykknapper i plast kan fastgøres med HF-svejsning, hvor vi hos Carmo A/S ligeledes kan tilbyde et stort sortiment af værktøj og maskiner til HF-svejsning.

Dansk produktion og service

Carmos produktionsfaciliteter ligger i Danmark. Vi er eksperter i sprøjtestøbning og plastproduktion, og har i flere årtier beskæftiget os med netop produktion og salg af medico- og industrielle plastikkomponenter i absolut topkvalitet. Alle vores produktioner er af høj kvalitet og udarbejdes med respekt for vores miljøansvar og et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vores placering i Danmark sikrer fokus på god kvalitet, god service og hurtige leveringstider. Vi sender vores lagerførte produkter til hele verden inden for kun 5 dage.


Vi har et sortiment af færdigproducerede komponenter, herunder plastik trykknapper, men tilbyder ligeledes produktion af specifikke og unikke plastkomponenter. Her gør vores ekspertise omkring 3D print os ligeledes til det oplagte valg, når det kommer til prototyper

Vi tilbyder muligheden for køb af mindre kvantiteter. Har du specifikke ønsker til farver eller materialer, eller andre spørgsmål til vores produkter? Kontakt vores salgsafdeling på www.carmo.dk/kontakt på mail denmark@carmo.dk