Plastik knapper

Med plastik trykknapper fra Carmo får du et produkt af høj kvalitet. Vores plastik trykknapper er fremstillet af enten PVC eller nylon. Knapperne bruges til mange forskellige slags applikationer – herunder beklædning, folier, bannere og skilte. Knapperne kommer med både lav, medium og høj holdekraft, hvilket angiver modstanden, når knappens to dele skal adskilles. Trykknapperne sikrer bl.a. lette og hurtige sammenkoblinger, og i modsætning til sikkerhedsknapper, kan de åbnes og lukkes igen og igen. Vores trykknapper i plast fastgøres med HF-svejsning. Carmo tilbyder både elektroder og HF-svejsemaskiner til fastgørelse af trykknapperne.

Knapper og knaphuller

Vores serie af PVC-knapper og knaphuller kan benyttes til mange forskellige formål – og både knapper og knaphuller kan HF-svejses til PVC-folie. PVC-knapperne kan både anvendes til beskyttelsesudstyr, regnfrakker og meget andet, hvor en billig og nem fastgørelse er ønsket. Svejsetiden er nede på 1,5 til 2 sekunder – men den præcise svejsetid afhænger bl.a. af svejseudstyret, folietykkelsen og generator.       

Sikkerhedsknapper

Skal du bruge sikkerhedsknapper, finder du dem i høj kvalitet her hos Carmo. Sikkerhedsknapperne har bl.a. en vigtig funktion på hospitaler, forlystelsesparker, festivaler mv., hvor de anvendes til ID-armbånd. Når først hun- og handelen er knappet sammen, er det ikke længere muligt at genåbne og lukke armbåndet igen, uden at armbåndet går i stykker, hvorfor de udfylder en vigtig funktion flere steder med adgangskontrol. Trykknapperne er produceret i plastmaterialet POM, som egner sig særligt godt til produktionsemner med stærke finmekaniske egenskaber. 

Plastik trykknapper – kvalitetssikring og miljøansvar 

Vi er kvalitetssikret efter ISO 13485, hvilket er din garanti for fuld gennemsigtighed med hensyn til dokumentation, sporbarhed og materialevalg. Således kan vi opfylde kravene om en høj, ensartet kvalitet uanset hvilke produkter, der er tale om. Alle vores produkter – herunder vores trykknapper – produceres på højteknologisk fabrik i Danmark, hvor produktionen, om nødvendigt, hurtigt kan justeres. Hele vores produktion er naturligvis i overensstemmelse med MDR (Medical Device Regulation).

Derudover har vi sat helt konkrete mål for, hvordan vi kan nedbringe vores CO2-udledning. Vi har bl.a. forpligtet os til at reducere vores CO2-udledning i scope 1 og 2 med 50 % i 2030 i forhold til udgangspunktet fra 2018 gennem Science Based Targets. For at minimere spild i vores produktion genbruger vi desuden overskudsmateriale, ligesom vi løbende undersøger markedet for alternative løsninger til traditionelle plastmaterialer.