Carmo profilfilm

Om Carmo

Leverandør af sprøjtestøbte plastik- og PVC-komponenter

I over 60 år har Carmo designet og produceret sprøjtestøbte, højt specialiserede tekniske komponenter og komponenter til medical devices.

Vi designer, producerer og sælger sprøjtestøbte plastikkomponenter af høj kvalitet globalt. Vi servicerer industrier så forskellige som medico, maritimt, minedrift, landbrug og automobilindustrien.

Kvalitet, service og fleksibilitet er nøgleord i vores produktion og i alle aspekter af relationen med vores kunder. Vi fokuserer på at minimere besværet og maksimere servicen, når vi hjælper vores kunder med at omsætte ideer til produkter.

Vi ligger i Danmark og råder over en højt automatiseret produktion af sprøjtestøbning. Ved at benytte robotteknologi og vision-teknologi i produktionen er vi i stand til at levere komponenter af en meget høj kvalitet med veldefinerede egenskaber og funktionalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi benytter al vores knowhow og erfaring til at sikre, at vores kunder får en simpel integration og stabilitet i deres produkter og produktion.

Fra vores salgskontorer og lagre i Danmark og Frankrig er vi i stand til at forsyne vores kernemarkeder og kunder inden for få dage.

Vores kernekompetence er komponenter, der skal HF-svejses, med et særligt fokus på ventiler, forstærkningsringe og komponenter til medicinske poser til væske. Vi opretholder et særligt fokus på PVC, men 50% af vores omsætning kommer fra andre plastikmaterialer.

Medicokomponenter

Carmo har leveret medicokomponenter til medicoindustrien i hele verden i mere end 60 år. Vi er ISO 13485-certificeret og har det nødvendige produktionssetup og erfaringen til at imødekomme de særlige krav om renrumproduktion, sporbarhed og dokumentation, der er afgørende for medicoindustrien.

Tekniske komponenter

Carmos tekniske plastikkomponenter tilbyder fremragende håndtering, svejsbarhed, ydeevne og holdbarhed til krævende applikationer, miljøer og klimaer. Vores produktsortiment inkluderer fx HF-svejsbare forstærkningsringe, ventiler, flanger og snorholdere, der bliver brugt i kritiske applikationer.

Kundespecifikke løsninger

Med Carmo har du en partner, der håndterer alle processer i produktudviklingen fra design og prototype til højvolumenproduktion. Vi har kompetencerne til at sikre kundespecifikke komponenter, der opfylder eller overstiger dine forventninger til funktionalitet, kvalitet og pris.

Ultraplast kasser

Hos Ultraplast producerer vi sprøjtestøbte plastikæsker og plastkasser. Vores plastikkasse sortiment omfatter bl.a. sortimentskasser, opbevaringsæsker og små æsker med låg. Derudover producerer vi også ESD plastkasser, membranæsker, sorteringskasser og kabelforskruninger.