Kundespecifikke løsninger der overgår jeres forventninger

Services

Carmo er ekspert i sprøjtestøbning med mere end 60 års praktisk erfaring med design, udvikling og produktion af plastikkomponenter i høj kvalitet. Ønsker du en kundespecifik løsning, så har I med Carmo en partner, der håndterer alle processer i produktudviklingen fra design og prototype til højvolumenproduktion. Vi har kompetencerne til at sikre kundespecifikke komponenter, der opfylder eller overstiger dine forventninger til funktionalitet, kvalitet og pris.

Time-to-market

Carmo tilbyder en unik løsning i design- og udviklingsfaserne, hvor vi har implementeret Additive Manufacturing og integreret denne teknologi i vores sprøjtestøbnings setup. I designfaserne giver denne løsning vores kunder fuldt funktionelle sprøjtestøbte komponenter, der bliver fremstillet i det rigtige materiale klar til test og verifikation. Dette reducerer time-to-market betydeligt.

“Hos Carmo har vi kompetencerne og teknologien til at udvikle og producere de kundespecifikke komponenter, du har brug for, smartere, hurtigere og til en lavere pris. Vi har avanceret teknologi fuldt integreret i vores produktionsprocesser, hvilket sikrer time-to-market. Det indebærer desuden, at vi råder vi over en skalerbar produktion, der giver fuld fleksibilitet for vores kunder. Med vores kvalitetssystem integreret i alle processer, garanterer vi komponenter i en ensartet, høj kvalitet.”

Anders Johnsen, chef for udvikling og teknologi i Carmo A/S

Kundespecifikke løsninger i smart og robust design

Vi har arbejdet med sprøjtestøbning i mange år. Ved siden af vores tilbud om kundespecifikke løsninger, designer og udvikler vi vores eget produktsortiment. Derfor har vi en unik indsigt i design, der kan produceres. Ofte kan vi reducere et produkts kompleksitet betydeligt og integrere flere funktioner i designfasen, hvilket giver et bedre og mere robust design.

Omkostningseffektiv produktion

Carmo råder over en højt automatiseret produktion med robotteknologi implementeret på alle produktionslinjer. Vi investerer løbende i avancerede maskiner og robotteknologi, der sikrer en omkostningseffektiv og særdeles fleksibel produktion. Med udvidelsen af vores produktionsfaciliteter med yderligere 1000 m2 i 2019 har vi sikret kapacitet til nye projekter.

Bæredygtige løsninger

Carmo arbejder aktivt for at implementere to af FN’s mål om bæredygtig udvikling i produktionen. Disse mål vil øge effektiviteten i forhold til ressourcer og forbedre vores samlede klimaaftryk. Vi har en klar køreplan for at nå disse mål inklusive handleplaner for øget genbrug og brug af bæredygtige materialer, energieffektiv teknologi og brug af bæredygtige energikilder.