LANCO: Holdbare selv i ekstreme temperaturer

Interview med Ramona Voivoda, Marketing Director hos LANCO Group GmbH

LANCO fremstiller telte og shelters i høj kvalitet. Lancos produkter benyttes af forsvarskunder, statslige organisationer og civile internationale organisationer i ekstreme temperaturer i hele verden. Carmo har været en værdsat leverandør i mere end 10 år.

Anvendt i ekstreme klimaer i hele verden

LANCO blev grundlagt i Tyskland i 1953 og har etableret sig som ledende i branchen inden for fuldt integrerede indsatsklare telt- og shelterløsninger. Ramona Voivoda, Marketing Director hos LANCO Group GmbH, forklarer valget af Carmo som leverandør:

“LANCOs løsninger bliver anvendt i ekstreme klimaer i hele verden, og derfor skal de komponenter, der anvendes i vores produkter være i en meget høj kvalitet. Carmos komponenter er holdbare i alle klimaer, og vi er meget tilfredse med kvaliteten af de surringsbeslag, håndtag, og plastringe, som vi får fra Carmo. Vi har aldrig haft klager over nogen af Carmos komponenter.”

Ramona Voivoda, Marketing Director hos LANCO Group GmbH

En troværdig leverandør

LANCO ligger i Europa med hovedkvarter i Tyskland og den største produktionsenhed i Rumænien. For LANCO betyder europæisk produktion kvalitet og lydhørhed. Ramona Voivoda forklarer, at det også er tilfældet med deres leverandører:

“Carmo er en troværdig leverandør, og det faktum at Carmo er placeret i Europa er vigtigt for os. De leverer altid i den kvalitet, vi skal bruge, de komponenter vi har aftalt og til aftalt tid. Naturligvis er lydhørheden af Carmos salgsteam meget værdifuld for os, og vi har ingen grund til at overveje andre leverandører end dem til disse plastkomponenter.”

Ramona Voivoda, Marketing Director hos LANCO Group GmbH

Læs mere om LANCOs telte

Mere information?

Er du interesseret i mere information om Carmos produkter og services? Så udfyld venligst vores kontaktformular på www.carmo.dk/kontakt, send os en e-mail på denmark@carmo.dk, eller ring til os på 4912 2100.