Diverse plastikprodukter

Carmo tilbyder en række sprøjtestøbte dele og tilbehør, der supplerer vores øvrige produktserier.

PVC-lim 

Vores PVC-lim Carmo Seal har mange anvendelsesmuligheder, og den kan både bruges til akutte reparationer såvel som til produktion i mindre skala. PVC-limen er bl.a. perfekt til prototypefremstilling, og den udmærker sig ved at være modstandsdygtig overfor vand, varme, benzin, olie samt andre materialer. Carmo Seal er særligt velegnet, når der skal limes blød PVC på PVC. Skal du lime PVC til metal eller plastik, skal du have fat i andre typer af lim som epoxylim eller sekundlim. Vores PVC-lim Carmo Seal sælges udelukkende til professionelt brug.

Sugekopper 

Inden for vores kategori af plastikprodukter finder du også sugekopper i plast, som er velegnede til rene og glatte overflader. Både geometrien såvel som materialet er optimeret til HF-svejsning.

Sugekopperne har mange anvendelsesmuligheder, da de både kan kombineres med andre plastkomponenter fra Carmo, ligesom de kan bruges alene. Ønsker du sugekopper i en anden udformning er vores Rapid Prototyping behjælpelig, da denne kan producere sugekopper – og meget andet – i specialmål.      

Gardinringe

Skal du bruge gardinringe i plast, er vi hos Carmo også leveringsdygtige. Gardinringene i plast kan både bruges til badeforhæng samt andre typer af forhæng og adskillelser. Vores gardinringe er produceret i ABS-plast, som er et populært og meget alsidigt plastmateriale. 

Plastikringe 

Du finder også en række forskellige plastikringe i forskellige størrelser. Der er tale om A-, D- og O-ringe i hvid PA-plast. Plastikringene kendes også som forbindelses- eller webbingringe, og de bruges til ophæng af forskellige typer af karabiner, kroge, barduner, liner mv.

Plastikprodukter med miljøansvar og kvalitetssikring 

Vi undersøger løbende alternative løsninger til traditionelle plastmaterialer, og vi genbruger overskudsmateriale for at minimere spild i vores produktion. Derudover er vi kvalitetssikret efter ISO 13485. Det betyder, at alle processer i udviklingen og produktionen er veldokumenterede – alt lige fra anskaffelse af råmateriale til de færdige komponenter.