Maskiner og værktøj til HF-svejsning

Vi leverer en række maskiner til stansning og svejsning af forstærkningsringe lige fra den manuelle EP3-maskine til den avancerede, automatiske Carmo CP9 stanse- og svejsemaskine. Disse maskiner er målrettet til en bred vifte af behov i forhold til størrelsen på forstærkningsringen, indsætningshastighed samt enkelt- og dobbeltsidet konfiguration. Disse maskiner er designet, håndbygget og testet i Danmark, hvilket indebærer uovertruffen kvalitet og holdbarhed. HF-svejsemaskiner til forstærkningsringe fås til både enkelt- og dobbeltsidet svejsning Enkeltsidet svejsning af forstærkningsringe giver hurtig indsætning og svejsning samt mulighed for at skjule forstærkningsringen, hvilket fx er nyttigt til bannerproduktion af høj kvalitet. Dobbeltsidet svejsning af forstærkningsringe giver maksimal styrke og holdbarhed - særligt i mesh materialer.
Model Fremføring af forstærkningsringe Enkelt eller dobbeltsidet svejsning Mulighed for at skifte størrelse på forstærkningsring Hastighed* (svejsninger pr minut)
CP9 Automatisk Enkelt Ja ~5-10
CP9S Automatisk Enkelt Ja ~5-10
CP8 Automatisk Enkelt + dobbelt Nej ~6-12
6010 Automatisk Enkelt Nej ~12-25
EP3 Manuel Enkelt + dobbelt Ja Ikke anvendelig
*Kapacitetstal er gennemsnit. Den faktiske kapacitet varierer afhængig af antallet og tykkelsen på foliet, komponenterne, håndteringstid, operatøren, generatorstørrelse etc.