Surringsbeslag – Øjebeslag, snorholdere & håndtag

Carmo tilbyder vi et varieret udvalg af øjebeslag, håndtag og snorholdere. Vores udvalg af surringsbeslag kan bruges til en lang række applikationer, hvilket blandt andet kan omfatte: 

- Hoppeborge og elementer til legepladser, gymnastik m.v. 

- Den maritime industri, herunder flåder, joller og flydende barrierer. 

- Humanitær nødhjælp og diverse nødudstyr. Eksempelvis i form af telte til kriseområder. 

- Presenninger og lastbildækning

- Ventilationssystemer i miner. 

Vores materialer fremstilles i PVC eller PVC/PUR og er af høj kvalitet, hvilket tilsikres ved lokal produktion i Danmark. Vores produktion sker naturligvis med øje for miljø og gode arbejdsforhold for vores medarbejdere, ligesom kundetilfredshed vægtes højt. Som med mange andre af vores komponenter, så er vores øjebeslag, snorholdere og håndtag fremstillet af egne blandinger. Det tilsikrer en eminent svejsbarhed, vedhæftning samt en formidabel holdbarhed.

Ved selv at lave vores blanding tilsikrer vi den korrekte sammensætning af råmaterialer, hvilket imødekommer både kunders, men også vores egne krav til ydeevne, vejrforhold, eksponering af uv-stråling med videre

Montering af surringsbeslag

Carmos svejsbare snorholdere og øjebeslag kan benyttes alene eller i sammenhæng med Carmos forstærkningsringe. Snorholdere, øjebeslag og håndtag kan fastgøres ved hjælp af HF-svejsning, hvor vores unikke blandinger sikrer de optimale betingelser. Ved prototyper eller mindre produktioner kan der alternativt benyttes vores PVC-lim, Carmo Seal.

Carmo Seal er særligt udviklet til at lime blød PVC til PVC. Carmo Seal er modstandsdygtig overfor påvirkning af ting som varme, vand, olie og benzin. Endvidere er denne PVC-lim modstandsdygtig overfor blødgøring og aldring generelt. Limen har unikke klæbeegenskaber samt en relativt lang “åben-tid”, hvilket gør denne nem at arbejde med, både ved prototypefremstilling, produktion i mindre skala samt til mere akutte reparationer.

Spørgsmål og tilpassede produktioner

Hos Carmo har vi mange års erfaring med plastproduktion. I vores sortiment finder du et varieret udvalg af produkter, men vi kan ligeledes være behjælpelige med specialproduktioner i unikke mål, i unikke farver og materialer. Har du spørgsmål eller ønsker til et specifikt produkt, eller ønsker du afklaring om vores ydelser? Kontakt vores via vores kontaktformular - klik her.