EP3 svejsepressen er en let, håndholdt (manuel) trykkeanordning, der er ekstremt fleksibel og alsidig. EP3 kan svejse både sejlringe i forskellige størrelser og udformninger samt fx øjebeslag, snorholdere og knapper. Dermed er EP3 et godt valg til fx producenter af presenninger og leverandører af bannere, og en lang række andre industrier.

Den manuelle EP3 svejsepresse kan anvendes med både stansende og ikke-stansende elektroder. Svejsepressen er konstrueret således, at elektroder meget let kan skiftes. Dermed kan man på nogle få minutter skifte elektroden til en anden størrelse sejlring eller skifte elektroden, så man i stedet svejser fx øjebeslag eller snorholdere.

EP3 er let og sikker at bruge. Stansning og svejsning foregår i én arbejdsgang. Den integrerede forbindelseskomponent låser trykkeanordningen under svejsning og afkøling. Dermed har operatøren begge hænder frie til at forberede næste svejsning.

Stansekraften er så stærk, at operatøren let kan stanse gennem 4 forstærkede lag af folie.

Den manuelle svejsepresse EP3 er udstyret med en sikkerhedsskærm.

Bemærk:

Presseanordningen kræver tilslutning til en HF-generator med et coax-kabel (2,5 – 3 kW anbefales).

Disse maskiner er designet, håndbygget og testet i Danmark, og tilbyder fremragende kvalitet og holdbarhed.

Manuel svejsepresse – enkel og kosteffektiv

En manuel svejsepresse som EP3 er en brugervenlig og kosteffektiv løsning til svejsning af fx snøreringe, øjebeslag, snorholdere mv. Svejsepressen benytter højfrekvenssvejsning, der sammen med et højt tryk og varme, presser den valgte plastkomponent sammen med den folie, som komponenten skal sidde på. EP3 er nem at betjene og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover er den ekstremt præcis i sin svejsning, hvilket sikrer en høj kvalitet hver gang.  

For at bruge svejsepressen skal brugeren først placere sin plastkomponent i pressen, hvorefter pressen skal lukkes og sættes til den ønskede afstand og tryk, hvorefter selve svejsningen starter. Når svejsningen er færdig, skal pressen og plastkomponenten/folien afkøle ca. 3 sekunder, inden de igen kan fjernes fra svejsepressen.

Det er naturligvis vigtigt at overholde alle sikkerhedsforanstaltninger, når man arbejder med svejsepressen. Svejsepressen er udstyret med en sikkerhedsskærm, så operatøren trygt kan betjene svejsepressen med maksimal sikkerhed.  

Yderligere er det vigtigt at gennemgå manualen til EP3 svejsepresse før brug, så du er sikker på, at du har forstået alle sikkerhedsinstruktionerne, og at du anvender den korrekt. 

Manuel svejsepresse – ISO 13485 certificeret 

Hos Carmo er kvalitet afgørende i vores daglige virksomhedsdrift. Vi er bl.a. certificeret efter ISO 13485, som betyder, at vi kan dokumentere alle vores arbejdsprocesser ned til mindste detalje, ligesom vi har fuld kontrol med alle produktionsapparaterne. Dette sikrer en ensartet, høj kvalitet uanset, hvad vi producerer. Vi garanterer 100 % gennemsigtighed med hensyn til dokumentation, materialevalg samt sporbarhed. 

Ydermere har vi hos Carmo forpligtet os til at reducere vores CO2-udledninger i scope 1 og scope 2 med 50 % i 2030 ift. udgangspunktet fra 2018 gennem Science Based Targets. Med implementeringen af Additive Manufacturing har vi tilføjet en metode til at reducere vores miljømæssige aftryk – og fremstille hurtige prototyper på samme tid. Vi tester desuden løbende nye materialetyper, ligesom vi nøje følger med i teknologiudviklingen.  Vi tester løbende nye materialetyper, ligesom vi nøje følger med i teknologiudviklingen.


Bestillings og variant information

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

EP3 manuel svejsepresse


EP3 -
Odre# Beskrivelse Fra lager Egenskaber Kommentarer
07-749-7001
07-749-7002
EP3-electrodes -
Odre# Beskrivelse Fra lager Egenskaber Kommentarer
07-462-7001
07-462-7002
07-462-7004 EP3 Electrode set 11/28 1+2E (04-283)
07-462-7007
07-462-7009
07-462-7010
07-462-7030
07-462-7032

(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.