Tekniske komponenter

Carmos tekniske komponenter tilbyder fremragende håndtering, svejsbarhed, ydeevne og holdbarhed til krævende applikationer, miljøer og klimaer. Vores sortiment af tekniske komponenter inkluderer fx HF-svejsbare forstærkningsringe, ventiler, flanger og snorholdere, der bliver brugt i kritiske applikationer.

Perfekt til krævende applikationer

Vores komponenter er kendetegnet ved at være særdeles holdbare, hvilket gør dem til det oplagte valg til krævende applikationer udsat for fx trækkraft fra vind, saltvand og ekstreme klimaer. Nøglemarkederne for vores tekniske komponenter er det maritime, minedrift, landbrug og automobile, men vores komponenter bliver benyttet i mange andre industrier. Vi får løbende besked fra kunder om, hvordan vores komponenter bliver benyttet i applikationer, som vi aldrig havde forestillet os.

Bred produktportefølje

Vores tekniske komponenter inkluderer komponenter som fx:
  • Svejsbare sejlringe og attachments til brug på PVC-folier, PUR-folier eller forstærkede materialer
  • Ventiler til oppustning, overtryksventiler og vakuumventiler
  • Gevindflanger og hætter til brug med flydende eller tørt materiale
Carmos tekniske komponenter bliver fremstillet i en række forskellige PVC-kvaliteter (beskyttede Carmoblandinger), PUR, PE og PEHD.

HF-svejsbare komponenter

Vores komponenter bliver typisk monteret ved hjælp af højfrekvenssvejsning (også kendt som HF-svejsning eller RF-svejsning) eller ultralydssvejsning. Vi leverer også en række maskiner til integreret stansning, automatisk levering og svejsning af forstærkningsringe. Til kunder med en eksisterende bar welder tilbyder vi et sortiment af elektroder til alle vores svejsbare komponenter. Til produktion i lille skala, prototyper eller reparation, anbefaler i også vores unikke Carmo lim, der egner sig til at lime blød PVC til PVC.

Levering inden for få dage

Carmo har serviceret markedet i mere end 60 år. Vores produkter bliver solgt i hele verdenen. Vi er lagerførende af vores standardprodukter og -farver, der kan leveres inden for få dage – også i små mængder.

Kundespecifik løsning?

Hvis du har behov for en komponent med andre specifikationer end dem, vi har i vores standard produktportefølje, så kan vi udforme en løsning til dig. Vi er eksperter i at designe og producere robuste komponenter med specifikke krav i tæt samarbejde med vores kunder. Vi har integreret Additive Manufacturing i vores produktudvikling, og derfor tilbyder vi prototyper på den halve tid sammenlignet med traditionel prototypefremstilling. Læs mere om mulighederne for kundespecifikke løsninger i Carmo