Meisel & Gerken: Aldrig klager over Carmos komponenter

Interview med Bernhard Claßen, ejer af Meisel & Gerken


Meisel & Gerken fremstiller luksus wellness løsninger. Carmo har været deres leverandør i mange år, da virksomheden er meget tilfreds med holdbarheden af Carmos komponenter

Holdbarhed og svejsbarhed i top

Meisel & Gerken i Tyskland fremstiller luksus luftmadrasser. Bernhard Claßen, ejer af Meisel & Gerken, er meget tilfreds med Carmos produkter:

”Holdbarheden af Carmos komponenter er meget høj. Vores produkt AquaMed Air madras indeholder en vinkelflange fra Carmo, der svejses fast på den indre madras. Produktet har været på markedet i mere end 13 år – og vi har aldrig haft en reklamation om Carmos komponenter. Svejsbarheden er også meget god, hvilket sparer os tid i produktionen.”

Bernhard Claßen

Kun sikre materialer bliver benyttet

Meisel & Gerken benytter certifikatet “OEKO-TEX” på deres madrasser. Det fremgår af certifikatet, at det benyttede materiale er testet for skadelige stoffer og ikke indeholder skadelige stoffer. Bernhard Claßen forklarer:

“Vores produkter er i tæt kontakt med brugerne. Derfor er det vigtigt for os at have et certifikat, der garanterer, at vores produkter er sikre at bruge. Dette spørgsmål om gennemsigtighed i forhold til materialer bliver endnu vigtigere i årene fremover. Derfor er det betryggende, at Carmo følger retningslinjerne for REACH.”

Bernhard Claßen

Lokal tilstedeværelse er vigtig

Meisel & Gerken køber deres Carmo-komponenter fra Hermann Meyer, der er Carmos strategiske partner i Tyskland . Bernhard Claßen forklarer fordelene ved at have en lokal leverandør:

“Vi sætter stor pris på, at det er let at komme i kontakt med og mødes med Hermann Meyer. Kommunikationen er ligetil, og vi modtager altid de produkter, vi skal bruge. Med Carmo og Hermann Meyer kan vi være sikre på, at vi får de kvalitetsprodukter og den kundeservice, som vi har behov for.”

Bernhard Claßen

Læs mere om Meisel & Gerken