HF-svejseværktøj er en vigtig del af produktionen, når det kommer til fastgørelse af PVC/PUR forstærkningsringe. UG4 svejseværktøj er designet til brug i en HF-svejsepresse eller bar welder, og er ideelt til hurtige skift mellem de forskellige elektroder. 

Hos Carmo tilbyder vi netop indsatser til forstærkningsringe, som kan anvendes med dit HF-svejseudstyr. Ved at benytte disse indsatser i dit eksisterende HF-svejseudstyr, kan du svejse Carmos sortiment af PVC og PVC/PUR forstærkningsringe med en minimal investering. Disse indsatser til forstærkningsringe er præcisionsværktøj, der udfører to opgaver på samme tid: Stansning af det centrale hul, og som elektrode og klemme til HF-svejsningen af forstærkningsringe.

Vores mål er at tilbyde det bedste HF-svejseværktøj til en overkommelig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.   

UG4 svejseværktøjet er tilgængeligt i 3 størrelser:

ModelGeometriStørrelse på forstærkningsringDimensioner
UG4-M20Rund5 mm til 15 mm(H=135mm,W=55mm,L=165mm)
UG4-M30Rund19 mm(H=145mm,W=75mm,L=200mm)
UG4-M50Oval/Rund9/42 mm til 40/67 mm(H=215mm,W=125mm,L=120mm)

Disse værktøj er designet, håndbygget og testet i Danmark, og tilbyder fremragende kvalitet og holdbarhed.

Vi forsyner UG4 med den ønskede elektrode, så den er klar til brug fra start.Hvis du ønsker at forbedre kvaliteten og effektiviteten, når I skal fastgøre PVC og PVC/PUR forstærkningsringe, er UG4 HF-svejseværktøjet det perfekte valg. Kontakt vores salgsteam allerede i dag for mere information og en prisoversigt. Derudover tilbyder vi altid teknisk support og service efter salget.

Svejseværktøj – kvalitetssikring og miljøansvar

Hos Carmo er vi ISO 13485-certificeret, hvilket er din garanti for, at vores svejseværktøj – herunder vores forskellige modeller inden for UG4 HF svejseværktøj – overholder alle gældende lovkrav. ISO 13485-certificeringen betyder også, at der er gennemsigtighed med hensyn til dokumentation, sporbarhed og materialevalg. Vi producerer svejseværktøjet på egen fabrik i Danmark, hvorfor vi har 100 % kontrol med hele produktionsprocessen – alt lige fra råmateriale til forsendelse af de endelige komponenter. Det er din sikkerhed for, at svejseværktøjet er i orden.

Derudover er vi meget bevidste om vores miljøansvar. Hos Carmo har vi forpligtet os til at reducere vores CO2-udledning på et niveau, der er nødvendig for at nå Parisaftalens mål gennem Science Based Targets. Vores ambitiøse klimamål flugter nemlig med Parisaftalens målsætning, om at holde den globale opvarmning på 1,5 grader. 

Løbende tester vi desuden nye alternativer til traditionelle plastmaterialer, ligesom vi så vidt muligt genbruger overskudsmateriale – og så prioriterer vi energiløsninger, der stammer fra bæredygtige energikilder. 


Bestillings og variant information

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.


UG4 -
Odre# Beskrivelse Fra lager Egenskaber Kommentarer
07-711-0020 UG4-M20 5 Electrodestand
07-711-0030 UG4-M30 Electrodestand
07-711-0040 UG4-M50 Electrodestand with guides (for oval elect

(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.