Medicokomponenter

Carmo har leveret medicokomponenter til medicoindustrien i hele verden i mere end 60 år. Vi er ISO 13485-certificeret og har det nødvendige produktionssetup og erfaringen til at imødekomme de særlige krav om renrumproduktion, sporbarhed og dokumentation, der er afgørende for medicoindustrien.

Pålidelige komponenter til kritiske applikationer

Carmo er verdensledende i udvikling og produktion af vores egen produktportefølje med pålidelige specialventiler og konnektorer til medical devices. Vores medicokomponenter bliver brugt i en lang række kritiske medico applicationer:

Dedikeret til medicoindustrien

Vi er ISO 13485-certificeret, og vores komponenter bliver produceret i et kontrolleret miljø og i produktionsfaciliteter i renrum klasse 8. Vi tilbyder fuld sporbarhed og dokumentation fra råmateriale til afsendelse af de endelige produkter, hvilket er afgørende for medicoindustrien.

Ensartet høj kvalitet

Carmo ligger I Danmark, hvilket sikrer fuld kontrol over alle processer fra design til højvolumeproduktion. Derfor kan vi fastholde vores fokus på at producere komponenter i høj kvalitet og opretholde vores høje standarder for kvalitetskontrol, hvilket sikrer vores komponenter en ensartet, høj kvalitet.

Ergonomisk design

Komponenter til medical devices skal være lette at håndtere både for privatpersoner og sundhedspersonalet. Derfor er alle vores komponenter designet specifikt for at sikre en ergonomisk udformning og for at være lette at benytte – samtidig med at komponenterne skal være pålidelige.

OEM eller kundespecifik løsning

Carmo udvikler og producerer også OEM-versioner af vores standardkomponenter i andre materialer eller farver. Vi er også eksperter i at udvikle kundespecifikke komponenter i et tæt samarbejde med vores kunder. Læs mere om mulighederne for kundespecifikke plastkomponenter hos Carmo