Sprøjtestøbte Medico komponenter

Carmo har leveret sprøjtestøbte medico komponenter til medicoindustrien i hele verden i mere end 60 år. Vi er ISO 13485-certificeret og har det nødvendige produktionssetup og erfaringen til at imødekomme de særlige krav om renrumproduktion, sporbarhed og dokumentation, der er afgørende for medicoindustrien.

Pålidelige medico komponenter til kritiske applikationer

Carmo er verdensledende i sprøjtestøbning af plastkomponenter. Vi udvikler og producerer vores egen produktportefølje med pålidelige specialventiler og konnektorer til medical devices. Vores sprøjtestøbte medicokomponenter bliver brugt i en lang række kritiske medico applikationer:

Dedikeret til medicoindustrien

Vi er ISO 13485-certificeret, og vores komponenter bliver produceret i et kontrolleret miljø eller i produktionsfaciliteter i renrum klasse 8. Vi tilbyder fuld sporbarhed og dokumentation fra råmateriale til afsendelse af de endelige produkter, hvilket er afgørende for medicoindustrien.

Medico komponenter i ensartet høj kvalitet

Carmo ligger I Danmark, hvilket sikrer fuld kontrol over alle processer fra design til højvolumenproduktion. Derfor kan vi fastholde vores fokus på at producere medico komponenter i høj kvalitet og opretholde vores høje standarder for kvalitetskontrol, hvilket sikrer vores komponenter en ensartet, høj kvalitet.

Ergonomisk design

Komponenter til medical devices skal være lette at håndtere både for privatpersoner og sundhedspersonalet. Derfor er alle vores komponenter designet specifikt for at sikre en ergonomisk udformning og for at være lette at benytte – samtidig med at komponenterne skal være pålidelige.

OEM eller kundespecifik løsning

Carmo udvikler og producerer også OEM-versioner af vores standardkomponenter i andre materialer eller farver. Vi er også eksperter i at udvikle kundespecifikke komponenter i et tæt samarbejde med vores kunder. Læs mere om mulighederne for kundespecifikke plastkomponenter hos Carmo