Snøreringe og presenningsringe i plast

Markedsledende snøreringe og presenningsringe i PVC og plastik

Carmos snøreringe og presenningsringe i PVC og plastik er stærke, fleksible, holdbare og sprækker ikke.

Vores unikke PVC-blanding tilbyder fremragende svejseegenskaber, uovertruffen ydelse og holdbarhed til krævende applikationer og ekstreme klimaer.

Carmo har mere end 60 års erfaring med sprøjtestøbning. Vi er blandt de førende i verden til at designe og producere plastik- og PVC-komponenter i høj kvalitet til HF-svejsning.

Den bedste forstærkning af huller til en lang række applikationer

Carmos forstærkningsringe og presenningsringe tilbyder den bedste forstærkning af huller til en lang række applikationer. De svejsbare forstærkningsringe og presenningsringe er ideelle til bannere og som forstærkning af huller til megabannere til bygninger, bygningsskilte, presenninger til lastbiler, trailers, både, overdækning til pools, applikationer til landbrug, telte og andre applikationer, der er udsat for høj trækkraft.

Dobbelt eller tredobbelt styrke sammenlignet med forstærkningsringe af metal

Med en PVC forstærkningsring, der kan HF-svejses, kan du fordoble eller tredoble styrken på din applikation sammenlignet med en standard presenningsring af metal!

Sammenlignet med forstærkningsringe af metal, bliver forstærkningsring af PVC og plastik smeltet sammen med folien, hvilket resulterer i en samling, der er væsentligt stærkere og som kan modstå højere trækkraft. Dette er især tilfældet, når man arbejder med mesh-materialer. Hvis der er behov for en endnu stærkere løsning, kan vi tilbyde vores patenterede Metalforstærkede sejlring, hvor en metalring er støbt direkte ind i en snørering, hvilket giver en uovertruffen styrke og holdbarhed.

Carmos presenningsringe lavet af PolyEthylene (PE), PolyPropylene (PP) eller PVC er lette at montere og kan indsættes på stedet uden brug af specialværktøj.

Kontakt os for mere information

Hvis du er interesseret i vores forstærkningsringe, presenningsringe eller andre af vores komponenter, så kontakt os for yderligere information eller for at anmode om prøver. Du kan kontakte os på telefon4912 2100, udfylde vores formular på www.carmo.dk/kontakt/ eller send en mail til denmark@carmo.dk.