Plastventiler

Carmo er en af de mest erfarne producenter af plastventiler i verden, og vi har en betydelig position i dette marked. Carmo har et omfattende sortiment af forskellige typer plastventiler. Læs mere om de forskellige typer nedenfor.

Ventilsystem – trykventiler, vakuumventiler og overtryksventiler 

Med vores modulære trykventiler får du en pålidelig og effektiv trykregulering. Ventilerne passer til vores modulære ventilsystem, som også indeholder en vakuumventil og en overtryksventil, og de er ideelle til brug i de fleste hydrauliske systemer.

Har du særlige ønsker til farvevalg, geometrier eller lignende, kan vores Rapid Prototyping producere trykventiler i lige præcis de specialmål, som du ønsker.

Til trykventilerne har vi også gevindflange, som passer til en lang række Carmo fittings. Disse bruges i høj grad til oppustelige, maritime strukturer – herunder bøjer, sække, tanke mv.

Vi fører en lang række gevindflanger i forskellige gevindstørrelser, og de kan alle produceres i UV-stabiliseret PVC.   

Ventiler – kites og badebolde

Vores PVC luftventiler til oppustning af kites, badebolde, luftmadrasser, gummibåde, oppustelige sofaer mv. kan alle svejses fast med HF-svejsning eller ultrasonisk svejsning – og så kan de faktisk også monteres med vores PVC lim. Vi har både luftventiler med selvspærre – som også kaldes for modspærre – samt luftventiler, der har frit flow. PVC luftventilerne med frit flow er designet til at kunne give en uhindret og jævn strøm af luft, mens luftventilerne med modspærre er designet til at kunne holde et konstant tryk. Fællesnævneren, for begge type af ventiler, er, at de er designet til at kunne opretholde deres ydeevne under krævende forhold, ligesom kvaliteten er i top. 

Ventilrør, ventiltilbehør og diverse ventiler 

Skal du bruge flanger og ventilrør til ventiler, er vi også specialiseret i at producere disse i ekstra høj kvalitet. Ligesom det er tilfældet med vores andre plastventiler, kan vores plastikflanger og plastikstudse produceres i specialmål.

Har du brug for tilbehør til modulære ventiler samt diverse andre ventiler – herunder fyldeventiler med dæksel og fyldeventiler med store åbninger – finder du det også her på siden.       

Plastikventiler – miljøansvarlige CO2-mål

Som en ansvarlig virksomhed er vi stolte af at deltage i Science Based Targets initiativet, og vi har sat ambitiøse mål for at reducere vores afhængighed af fossile brændstoffer og minimere vores CO2-udledninger. Helt konkret har vi forpligtet os til at reducere vores CO2-udlending i både scope 1 og scope 2 med 50 % i 2030 sammenlignet med vores udledning i 2018. Vi undersøger løbende alternative løsninger til traditionelle plastmaterialer, ligesom vi bl.a. har som mål at minimere spild i vores produktion. Derfor genbruger vi bl.a. overskudsmateriale, og vi arbejder på at finde yderligere innovative måder at bruge restaffald på.