Plastventiler

Carmo er en af de mest erfarne producenter af plastventiler i verden, og vi har en betydelig position i dette marked.

Carmo har et omfattende sortiment af plastventiler, der indeholder svejsbare ventiler i PVC eller PVC/PUR til oppustelige applikationer, vakuumventiler til redningsudstyr og splints, trykventiler, overtryksventiler og trykaflastningsventiler produceret i ABS. De bliver benyttet sammen med en svejsbar flange.

Carmo udvikler desuden kundespecifikke løsninger og rådgiver vores kunder i at udvikle og implementere optimale ventilløsninger til deres produkter og produktionsproces.

Carmos sortiment af tilbehør til plastventiler omfatter et bredt udvalg af ventilrør, flanger med gevind, propper med giving med eller uden fastgørelsesring, samt en serie af flanger i forskellige materialer, størrelser og farver.

Vores sortiment af modulære ventiler er baseret på en almindelig HF-svejsbar gevindflange, hvor der kan tilføjes oppustningsventiler, vakuumventiler eller overtryksventiler.

Vores plastventiler bliver typisk monteret med HF-svejsning i sammenhæng med vores elektroder.

Til prototypefremstilling eller produktion i lille skala tilbyder vi vores specielle PVC-lim, Carmo Seal, der kan benyttes til at lime blød PVC på PVC. Carmo Seal er modstandsdygtig over for varme, vand, olie, benzin, blødgører og ældning.