1" (25mm) stor sejlring med afrundede skuldrer. Optimeret til HF svejsning og kan opnå op til 3x større trækstyrke sammenlignet med en standard metalring.

Plast sejlringe monteres med varmesvejsning eller højfrekvenssvesning og smelter sammen med underlaget. Hermed opnås en meghet høj vedhæftning og en samling, der kan klare op til 3x højere trækkraft sammen lignet med en traditionel metal sejlring.

Kan fås i flere materiale varianter, der er tilpasset specifikke brugs-scenarier og underlag.

Disse sprøjtestøbte komponenter er produceret i Danmark, hvilket sikrer høj ensartethed, kvalitet og kvalitetssikring, lav stykpris og fokus på bæredygtighed.

Kan højfrekvenssvejses med elektrode 07-403-0060

  • Materiale og geometri optimeret til HF svejsning
  • Kan fås i varianter med udvidet temperaturområde
  • Matcher eller overgår metal-øjer i styrke og holdbarhed
  • Tillader lettere genbrug af PVC bannere etc
  • Produceret i Danmark i kvalitetsmaterialer og i respekt for bæredygtighed og arbejdsmiljø

Carmo's komponenter kan fremstilles i flere materialer og farver. Har du brug for specielle geometrier kan vores Rapid Prototyping setup hjælpe dig hurtigt og billigt i gang.

Odre# Materiale Farve Fra lager Forpakning Egenskaber Brug Kommentarer Lager
(‘000 stk)
04-125-1002 PUR
4 x 3.000 -
04-125-1001 PVC
4 x 3.000
-

Monteres med
EP3
UG4
Lignende produkter
Andre har også købt

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

Bemærk: Produkter i PVC er i sagens natur følsomme overfor forhøjede temperaturer og kan deformere under transport og opbevaring. Carmo anbefaler opbevaring og transport af komponenter mellem 0 og 30 grader Celsius. For at hjælpe med at minimere denne risiko sendes alle Carmo produkter i ekstra stive kartoner med et forholdsvis lille antal dele pr. kasse.


(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.

(**) Lagerstatus er vejledende.