1/2" PVC snøreringe højfrekvenssvejses typisk til det underliggende materiale. Derved dannes en meget stærk samling, der kan give op til 3x højere trækstyrke sammenlignet med traditionelle løsninger med metal-øje og metal snøreringe.

PVC snøreringe vil øge levetiden af dit produkt, og vil lette genanvendelsen da hele kontruktionen kan genanvedes sammen og metaløjer ikke først skal fjernes manuelt.

PVC snøreringe ruster ikke og vil ikke misfarve underlaget over tid. Den stærke samling sikrer ogå, at ringen forbiver fastsvejst og ikke rives fri af materialet i samme grad som metal-øjer.

Disse sprøjtestøbte komponenter er produceret i Danmark, hvilket sikrer høj ensartethed, kvalitet og kvalitetssikring, lav stykpris og fokus på bæredygtighed.

Kan højfrekvenssvejses med elektrode 07-403-0070

  • Materiale og geometri optimeret til HF svejsning
  • Varianter på lager kan leveres i små mængder
  • Kan bestilles i andre farver og andre materialer
  • Matcher eller overgår metal-øjer i styrke og holdbarhed
  • Ingen misfarvning og rustpletter
  • Tillader lettere genbrug af PVC bannere etc
  • Produceret i Danmark i kvalitetsmaterialer og i respekt for bæredygtighed og arbejdsmiljø

Carmo's komponenter kan fremstilles i flere materialer og farver. Har du brug for specielle geometrier kan vores Rapid Prototyping setup hjælpe dig hurtigt og billigt i gang.

Odre# Materiale Farve Fra lager Forpakning Egenskaber Brug Kommentarer Lager
(‘000 stk)
04-122-3002 PVC
4 x 7.000
1.447,950

Monteres med
EP3
UG4
Lignende produkter
Andre har også købt

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

Bemærk: Produkter i PVC er i sagens natur følsomme overfor forhøjede temperaturer og kan deformere under transport og opbevaring. Carmo anbefaler opbevaring og transport af komponenter mellem 0 og 30 grader Celsius. For at hjælpe med at minimere denne risiko sendes alle Carmo produkter i ekstra stive kartoner med et forholdsvis lille antal dele pr. kasse.


(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.

(**) Lagerstatus er vejledende.