Den ultimative sejlring til krævende anvendelser
Carmo's metalforstærkede sejlring er en simpel, men yderst effektiv løsning til krævende anvendelser. En inderring i metal indstøbes i en yderring af plast. Yderringen svejses fast på folien. Denne kombination giver det bedste fra 2 verdener: Trækstyrke fra den svejste ring og slidstyrke fra metalringen. Tilsammen kan en metalforstærket sejlring give op til 3 gange højere styrke.

Carmo's metalforstærkede sejlring er perfekt til pressenninger der udsættes for store kræfter fra vind og vejr. Store telte, overdækninger, shelters og biagraflærreder kan også nyde godt af den store trækstyrke og holdbarhed.

Forlænget holdbarhed af reb og liner
Overfladerne på inderringen er glatte, hvilket øger levetiden på reb, barduner og liner betragteligt. Metalindsatsen er fremstillet i rustfrit stål af typen ASTM A240,304 (inox 304). Dette sikrer modstandsdygtighed overfor korrosion og sikrer lang levetid.

Monteres med HF Svejsning
Metalforstærkede sejlringe monteres i en enkelt arbejdsproces med eksisterende HF udstyr. HF svejsning sikrer en meget stærk samling, der forstærker folien i et stort område omkring hullet. Dette giver den unikke trækstyrke sammenlignet med en traditionel sejlring i metal.

Patenteret løsning sikrer unik styrke
Carmo´s patenterede teknologi sikrer at metal og plast flyder sammen i produktionsprocessen, så produktets styrke overgår hvad der kan opnås med en traditionel løsning.

  • Materiale og geometri optimeret til HF svejsning
  • Leveres stakket til brug direkte i Carmo's automatiske svejse maskiner
  • Forstærket design til brug i krævende applikationer og med størrer belastning
  • Produceret i Danmark i kvalitetsmaterialer og i respekt for bæredygtighed og arbejdsmiljø

Carmo's komponenter kan fremstilles i flere materialer og farver. Har du brug for specielle geometrier kan vores Rapid Prototyping setup hjælpe dig hurtigt og billigt i gang.

Odre# Materiale Farve Fra lager Forpakning Egenskaber Brug Kommentarer Lager
(‘000 stk)
04-283-7004 PVC
2 x 3.600
33,000
04-283-7005 PVC/PUR
2 x 3.600
-

Monteres med
CP9
EP3
UG4
Andre har også købt

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

Bemærk: Produkter i PVC er i sagens natur følsomme overfor forhøjede temperaturer og kan deformere under transport og opbevaring. Carmo anbefaler opbevaring og transport af komponenter mellem 0 og 30 grader Celsius. For at hjælpe med at minimere denne risiko sendes alle Carmo produkter i ekstra stive kartoner med et forholdsvis lille antal dele pr. kasse.


(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.

(**) Lagerstatus er vejledende.