Carmos hulkant og surringspunkt tilbyder fordelene ved svejsede forstærkningsringe af PVC samtidig med, at de reducerer monteringstiden.

Ved at montere en hulkant eller et surringspunkt til dit folie, kan du have et helt sæt af svejsede forstærkede forstærkningsringe på en brøkdel af den tid, det tager at montere de individuelle forstærkningsringe.

Hulkant bliver benyttet til printede bannere, bygningsoverdækning og presenninger.

PVC / Plastik-hulkant med forstærkningsring

Carmo’s hulkant med forstærkningsring er svejsbar til PVC ved hjælp af HF-svejsning, svejsning med varm luft eller ved at sy.

Forstærkningsringe er placeret med en fast afstand, så de kan bruges til at kontrollere placeringen Du skal blot justere, overlappe kanter, og svejse eller sy!

Hulkanten med forstærkningsring tilbyder dig:

 • Tidsbesparelse og besparelser på materialer 
  • Ingen brug for yderligere forstærkning af kant
  • Ingen behov for søm
 • Økonomisk besparelse
  • Ingen investering i yderligere udstyr eller presse
  • Benyt din eksisterende bar welder eller varm luft forsejler
 • Forbedret produktydelse
  • Ingen metalringe, der ruster og efterlader pletter
  • Ingen metalringe, der kan trækkes ud af banneret
  • Print til kanten af banneret

Endelig vil PVC forstærkningsringe og hulkanter gøre PVC-bannere direkte 100% genanvendelige. Der er ingen grund til at fjerne metalringe manuelt, når banneret, presenningen eller dit bygningsoverdække skal genbruges.

Hulkant og surringspunkt i specialmål

Har du særlige ønsker til materiale- og farvevalg, geometrier eller lignende kan vores Rapid Prototyping fremstille det meste – herunder også ift. hulkant og surringspunkter i specialmål. Vores Rapid Prototyping er 100 % integreret i vores produktionsfaciliteter. Vi leverer fuldt funktionelle prototyper hurtigere end konventionelle prototypefremstillinger, så du hurtigt kan få fysiske prototyper leveret. 

Har du spørgsmål i relation til hulkant og surringspunkter, er du mere end velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi kontakter dig.  

Hulkant og surringspunkt – ISO 13485 certificeret

Kvalitet er afgørende for vores virksomhedsdrift. Hos Carmo er vi bl.a. kvalitetssikret efter ISO 13485, hvorfor vi leverer hulkant og surringspunkter under ISO 13485. ISO-certificeringen er en integreret del i alle vores processer, hvorfor alt kan dokumenteres ned til mindste detalje, ligesom vi har fuld kontrol med alle produktionsapparaterne, hvilket sikrer ensartet, høj kvalitet. Vi kan garantere 100 % gennemsigtighed med hensyn til sporbarhed, materialer og dokumentation. 

Derudover er vi meget bevidste om vores fælles miljøansvar. Med implementeringen af Additive Manufacturing reducerer vi f.eks. vores miljømæssige aftryk. Vi arbejder effektivt på at forbedre vores klimaaftryk, ligesom vi gennem Science Based Targets har sat et specifikt mål for vores Co2-reduktion i 2030. Vi finder løbende alternative løsninger til traditionelle plastmaterialer – og for at minimere spild i produktionen bliver overskudsmaterialer genbrugt. Vi prioriterer klimavenlige energikilder. 

PVC plastik hulkant og surringspunkt

Vores hulkant med forsvejste 15/37 sejlringe kan både sys og svejses direkte på bannere, overdækninger, presenninger eller lignende helt uden synlig montage. Sejlringene kan klare markant mere trækstyrke end traditionelle metalringe. Det er imidlertid vigtigt at pointere at vores hulkanter, som er lavet af PVC, er følsomme overfor høje temperaturer, ligesom de kan deformere under opbevaring og transport. Vi anbefaler, at komponenter som disse ikke bliver udsat for frost eller temperaturer over 30 grader celsius.  

Vores surringspunkt kan HF-svejses eller sys direkte på bl.a. presenninger, telduge mv. Ydermere kan de højfrekvenssvejses med elektroder 07-400-0030.

Surringspunkt med forstærkningsring

Carmo’s surringspunkt med forstærkningsring kan svejses direkte på PVC-folie ved at benytte standard bar welders. De tilbyder de fulde fordele ved svejsbare forstærkningsringe – uden brug af specialudstyr.

Carmo eyelet corner Carmo eyelet corner

Specifikationer – hulkant med forstærkningsringe

Hulkanten Forstærkningsringe
85mm høj og 50mm lang

Hvid PVC-folie

100% genanvendelig

Gennemsigtige PVC forstærkningsringe

Art. nr. 04-277 Størrelse: 15/37 (15mm hul)

100% genanvendelig


Bestillings og variant information

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

PVC / Plastic hulkant


04-601

Hulkant med for-svejste 15/37 mm sejlringe, 85mm x 50 m rulle.

Hulkant med forsvejste 15/37 sejlringe, der kan svejses eller sys direkte på bannere og give en helt usynlig montage
Materialer
Farver
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 04-601 Hulkant med for-svejste 15/37 mm sejlringe, 85mm x 50 m rulle.
Big drawing of 04-601 Hulkant med for-svejste 15/37 mm sejlringe, 85mm x 50 m rulle.
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

Surringspunkt


04-105

Surringspunkt / surringshjørne

Surringspunkt der kan HF svejses eller sys direkte på teltdugen, presenningen eller lignende.
Materialer
PVC
Farver
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 04-105 Surringspunkt / surringshjørne
Big drawing of 04-105 Surringspunkt / surringshjørne
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.