Carmo har skabt et modulært ventilsystem, bygget op med udgangspunkt i en svejsbar gevindflange, som er tilgængelig i materialer egnet til HF-svejsning på PUR eller PVC. Carmos vakuumventil har en standard 3/4” bøsning, ligesom de øvrige ventiler i systemet.

Vakuumventilen er bygget som en stabil og sikker lavprofil-ventil. Vakuumventilen er både nem at åbne og lukke for hurtig udluftning. 

HF-svejsbare vakuumventiler & gevindflanger

Carmos ventilsystem er modulært og kan sammensættes på tværs af elementer. Det betyder, at flere af Carmos ventiler, herunder vakuumventilen, passer på en universel, svejsbar gevindflange 03-601. Ventilen er udarbejdet i sort ABS-plast og har en standard G 3/4 “ gevindsokkel.

Gevindflangen kan påsvejses forskellige strukturer og elementer af PVC eller PUR-materialer via højfrekvenssvejsning. Efterfølgende kan forskellige ventiler fra sortimentet monteres.

Carmos svejsbare gevindflange og vakuumventiler er brugbare til mange forskellige funktioner, og benyttes i høj grad til maritime strukturer såsom bøjer, ballast, tanke med videre. I specifik sammensætning med vakuumventiler er gevindflangen designet, så denne ikke lukker af for luftflowet.

Produktion, svejsetider og montering 

Afhængigt af benyttet HF-svejseudstyr og tykkelsen på materialet, kan der forventes en svejsetid på 1,5 – 2 sekunder. Ved mindre produktioner, prototyper eller reparationer kan Carmos PVC-lim alternativt benyttes. Både materialet og geometrien er optimeret til HF-svejsning.

Carmo producerer sine produkter i Danmark. Vi lagerfører store dele af vores produktsortiment, hvorfor varianter efter ønske kan leveres i mindre mængder. Vi forventer at kunne afskibe til hele verden inden for en tidshorisont på 5 hverdage.

Har du spørgsmål til vores vakuumventiler, er du mere end velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller sende en mail til denmark@carmo.dk. Du kan også kontakte os på tlf. 49 12 21 00, så sørger vi for at guide dig resten af vejen. 


Bestillings og variant information

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

Vakuumventil


03-284

ABS plastik Vakuum Ventil med G 3/4" gevind

ABS vakuum ventil med G 3/4" rørgevind. Lavprofil ventil, stabil og sikker. Let at åbne og lukke.
Materialer
ABS+Rubber
Farver
Passer med
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 03-284 ABS plastik Vakuum Ventil med G 3/4" gevind
Big drawing of 03-284 ABS plastik Vakuum Ventil med G 3/4" gevind
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

03-601

Gevindflange G3/4"

HF svejsbar plastik gevindflange. Optimeret til påsvejsning på PVC og PUR materialer. Passer til en lang række Carmo fittings
Materialer
PVC,PVC/PUR
Farver
Passer med
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 03-601 Gevindflange G3/4"
Big drawing of 03-601 Gevindflange G3/4"
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.