Carmos modulære ventilsystem er bygget med udgangspunkt i en svejsbar flange, der er tilgængelig i materialer egnet til svejsning på PUR eller PVC. Systemet indeholder en trykventil, vakuumventil, og en overtryksventil.

ABS plast trykventil   

Trykventiler findes i stort set alle hydrauliske systemer. Camos ABS plastik trykventil er en del af et modulært ventilsystem med forskellige typer ventiler, der passer til en svejsbar gevindflange G3/4”. Lige som de øvrige ventiler i systemet, har denne trykventil en bøsning på  ¾”.

iVores trykventiler, gevindflanger og alle vores andre produkter sendes inden for 5 arbejdsdage til hele verden. De forskellige varianter kan naturligvis leveres i små mængder. 

Hvis du har særlige behov til en ventil, kan de fremstilles efter specialønsker. Hvis du f.eks. har behov for trykventiler i bestemte farver, materialer eller geometrier kan vores Rapid Prototyping producere lige præcis de unikke trykventiler, som du har brug for. 

Med egen produktion i Danmark har vi kontrol og styring med hele produktionsprocessen. Det er din garanti for, at produkterne produceres i kvalitetsmaterialer og med udgangspunkt i vores ansvar for miljøet og et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere.   

Gevindflange G3/4” 

Gevindflangen, som du finder her på siden, kan både påsvejses PVC- eller PUR-materialer ved hjælp af HF-svejsning. Den anvendes især på oppustelige, maritime strukturer som ballast, bøjer, sække, tanke eller lignende. Flangen er designet således, at den ikke lukker af for luftflowet i tilfælde af, at der anvendes vakuumventiler. Den kan evt. monteres med vores egen PVC-lim ved mindre reparationer, produktioner samt prototyper.  


Bestillings og variant information

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

Modulær trykventil til oppustning


03-474

ABS plastik trykventil med G3/4" gevind

ABS trykventil med G3/4" gevind. Ideel til dunnage bags og tilsvarende oppustelige produkter op til ca. 0,3 bar.
Materialer
ABS+Metal
Farver
Passer med
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 03-474 ABS plastik trykventil med G3/4" gevind
Big drawing of 03-474 ABS plastik trykventil med G3/4" gevind
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

03-601

Gevindflange G3/4"

HF svejsbar plastik gevindflange. Optimeret til påsvejsning på PVC og PUR materialer. Passer til en lang række Carmo fittings
Materialer
PVC,PVC/PUR
Farver
Passer med
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 03-601 Gevindflange G3/4"
Big drawing of 03-601 Gevindflange G3/4"
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.