Carmos modulære ventilsystem er bygget op med udgangspunkt i en svejsbar flange, der er tilgængelig i materialer egnet til HF-svejsning på PUR eller PVC. Carmos overtryksventil har en standard 3/4″ bøsning lige som de øvrige ventiler i systemet.

Der er tale om en overtryksventil, der åbner, når et forudbestemt tryk er nået. Ventilen er ideel til oppustelige genstande, der skal sikres mod sprængning, fx bøjer, hvor trykket kan vokse ved stigende temperaturer. Nominelt åbningstryk 0,07 Bar.

Overtryksventilen fra Carmo passer til Carmos modulære ventilsystem, der består af en svejsbar flange og forskellige fittings, i dette tilfælde  en overtryksventil. Sammen med resten af vores ventiler har vores overtryksventil og flange en standard 3/4” bøsning. Systemet er altså opbygget således, at flere forskellige typer af Carmos ventiler passer til den samme flange.

Vores gevindflange bruges særligt til oppustelige genstande, som eksempelvis bøjer hvor trykket kan vokse ved stigende temperaturer, samt til sække, tanke, ballast med videre. Med HFsvejsning kan der forventes en svejsetid på 1,5 – 2 sekunder, afhængigt af tykkelse på materialet. Alternativt kan vores PVC-lim benyttes ved mindre produktioner og prototyper. 

Sikring mod sprængning med en overtryksventil

Med vores overtryksventiler sikres genstande mod sprængning, hvis der skulle opstå overtryk. Der er her tale om en ventil, som åbner, når et forudbestemt tryk er opnået. Carmos overtryksventil er som udgangspunkt bygget med et nominelt åbningstryk på 0,07 bar.

Flangen er udarbejdet i PVC / PUR og selve ventilen er udarbejdet i ABS / Metal. Selve flangen er derfor velegnet til HF-svejsning på netop PUR / PVC. Flangen passer endvidere til en række af Carmos forskellige ventil-fittings. Derfor kan du med denne flange både bruge vores trykventiler til oppustning, overtryksventiler som her på siden, samt vores vakuum ventil. Benyttes vakuum ventilen så er gevindflangen designet, så luftflowet ikke lukkes, når denne benyttes.

Produktion af unikke plastkomponenter- og ventiler

Vi producerer selv vores produkter i Danmark, hvilket sikrer høj ensartethed samt kvalitet. Som virksomhed arbejder vi udelukkende i kvalitetsmaterialer og har endvidere respekt for både vores ansvar for miljøet og arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Hos Carmo er vi eksperter i design, produktion og salg af sprøjtestøbte komponenter. Vi har stærke kompetencer inden for både støbning af plast og Rapid Prototyping (3D print/støb). Har jeres virksomhed unikke behov eller ønsker til produkter, materialer eller farver, så kontakt os for at høre nærmere om mulighederne..


Bestillings og variant information

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

Overtryksventil


03-374

Overtryksventil med G 3/4" gevind

ABS overtryksventil der kan skrues standard flanger med 3/4 tomme gevind. Udløses ved ca 0,07 bar og forhindrer sprængning pas overtryk.
Materialer
ABS+Metal
Farver
Passer med
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 03-374 Overtryksventil med G 3/4" gevind
Big drawing of 03-374 Overtryksventil med G 3/4" gevind
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

03-601

Gevindflange G3/4"

HF svejsbar plastik gevindflange. Optimeret til påsvejsning på PVC og PUR materialer. Passer til en lang række Carmo fittings
Materialer
PVC,PVC/PUR
Farver
Passer med
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 03-601 Gevindflange G3/4"
Big drawing of 03-601 Gevindflange G3/4"
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.