Veightless by Vogt Schlafsysteme: Ingen kompromiser for luftsenge i luksusklassen

Interview med Michael Vogt fra Veightless by Vogt Schlafsysteme

Vogt Schlafsysteme har et mål: At udvikle de bedst mulige senge – uden at gå på kompromis. Resultat er Veightless, en serie af luksus luftsenge, der tilbyder en perfekt komfort, og Carmos komponenter var et naturligt valg.

Højeste kvalitet fra A til Å

Vogt Schlafsysteme blev etableret i 2012, da ejerne indså, at der ganske simpelt ikke eksisterede en seng på markedet, der var god nok. Michael Vogt fra Vogt Schlafsysteme forklarer:

“En god nattesøvn er ingen tilfældighed. Det kræver en seng med det bedste design og et produkt lavet af udsøgte komponenter af den højeste kvalitet at skabe den perfekte sovekomfort. Da vi udviklede Veightless-serien af luftsenge, overvejede vi kun de bedste komponenter. Vi kendte den dokumenterede kvalitet af Carmos komponenter fra vores mange år i sengefremstillingsindustrien. Vi er meget tilfredse med Carmos komponenter.”

Michael Vogt

Komponenter fra Carmo fejler aldrig

Der har ikke været en fejl på en luftseng fra Vogt Schlafsysteme, siden den første seng stod klar i 2012. Michael Vogt fra Vogt Schlafsysteme forklarer værdien af at bruge komponenter fra Carmo:

“Vi bruger Carmos vinkelrette slangefitting og overtryksventil i vores Veightless luftsenge. Komponenterne fra Carmo fungerer perfekt, og vi har aldrig haft nogen former for problemer med Carmos komponenter overhovedet. Det alene er af stor værdi for os, da vi tilbyder et luksusprodukt, hvor forventningerne er meget høje. Vi har ikke råd til at miste anseelse på grund af komponenter, der fejler – og med Carmos komponenter behøver vi ikke at bekymre os om det.”

Michael Vogt

Læs mere om Veightless

Mere information?

Ønsker du mere information om Carmos services eller produkter? Udfyld venligst vores kontaktformular på www.carmo.dk/kontakt/, send en e-mail til denmark@carmo.dk, eller kontakt os på telefon 4912 2100.