Med mange års erfaring indenfor produktion i plast, kan vi hos Carmo tilbyde et bredt udvalg af medico– og industritekniske plastkomponenter. VI tilbyder ligeledes produktion af unikke elementer, hvor vores ekspertise med 3D print kan bringes i spil.

Blandt vores mange plastprodukter findes sugekopper i plast. Sugekopperne er velegnede til brug på glatte og rene overflader.

Sugekopperne er lavet af blød plast, og materialet og geometrien er optimeret til HF svejsning. Varianter på lager kan leveres over hele verdenen indenfor 5 arbejdsdage, og kan ligeledes bestilles i andre farver og materialer. Produktionen foregår i Danmark, i kvalitetsmaterialer og i respekt for vores miljøansvar og med fokus på et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Vores sugekopper kommer med et væld af anvendelsesmuligheder. Sugekoppen kan bruges alene, kombineres med andre plastkomponenter fra Carmo, eller købes som sugekopper med krog og bruges til ophæng. Sugekopperne kan monteres på forskellige typer af overflader som eksempelvis glas, stål, keramiske fliser og plast. 

Sugekopper i høj kvalitet

Vores sugekopper udarbejdes i PVC og er af høj kvalitet. Dette sikrer vi i vores produktion i Danmark, hvilket ligeledes medfører hurtige leveringstider. Sugekopperne kan bruges på glatte og rene flader, hvor de kan opnå god tætning ved optimal kontakt med overfladen. Den bløde plast og høje kvalitet gør at netop vores sugekopper har en god forsegling og derved en stabil evne til at klæbe.

Hos Carmo har vi muligheden for at specialfremstille sugekopper i andre størrelser og farver, hvis I har behov for et unikt produkt til jeres virksomhed. Vores kompetente medarbejdere vil kunne hjælpe jer med at finde det rette svar på netop jeres problemstilling.

Opstår spørgsmål til produkt, levering, produktion eller lignende kan vores salgsafdeling kontaktes via vores kontaktformular.


Bestillings og variant information

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

Sugekopper


05-132

Plastik sugekop

Sugekop i blød plast
Materialer
PVC
Farver
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 05-132 Plastik sugekop
Big drawing of 05-132 Plastik sugekop
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.