Vores gardinringe produceres i plast af høj kvalitet lokalt i Espergærde.. Vi designer og udvikler forskellige typer af tekniske plastkomponenter, hvilket blandt andet omfatter vores gardinringe i plast. Netop vores gardinringe kan bruges til ophæng af badeforhæng og andre typer af adskillelser, forhæng eller gardiner. 

Vores gardinringe produceres i ABS-plast med udgangspunkt i materiale af god kvalitet. Vi kan være behjælpelige med forskellige ændringer, samt forskellige mængder af vores produkter, med konkurrencedygtige priser og gode leveringstider. Er I interesserede i andre størrelser, farver eller materialer, så kontakt vores salgsafdeling for en uforpligtende snak. 

Eksperter i plastproduktion

Hos Carmo er vi eksperter i plastproduktion, herunder sprøjtestøbning af plast og Additive manufacturing, også kendt som 3D print. Med vores ekspertise inden for 3D-print har vi muligheden for at være behjælpelige med prototyper og unikke design, så vi kan opfylde jeres specifikke ønsker og behov.

Udover vores Gardinringe i plast, findes ligeledes andre plastkomponenter som eksempelvis vores plastikringe, sugekopper eller skruelåg. I over 60 år har vi hos Carmo designet, produceret og solgt plastkomponenter relateret til medicosektoren, samt højt specialiserede tekniske plastkomponenter, skabt til industrien.

Kan vi hjælpe med afklaring af spørgsmål omkring vores gardinringe i plast, vores produkter, produktionsmuligheder eller andet? Kontakt os på denmark@carmo.dk eller +45 4912 2100.


Bestillings og variant information

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

Gardinringe i plast


06-141

Gardinring

Gardinring i plast til badeforhæng, eller andre forhæng og adskillelser
Materialer
ABS
Farver
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 06-141 Gardinring
Big drawing of 06-141 Gardinring
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

06-739

Plastik kvast

Plastik kvast til snørebånd, eller andre snører
Materialer
PEHD
Farver
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 06-739 Plastik kvast
Big drawing of 06-739 Plastik kvast
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.