Vind eller vand? Ikke noget problem med Carmos unikke, forstærkede sejlring

Presenninger er udsat for slitage fra vind og vand – ofte under ekstreme forhold. Carmos metalforstærkede sejlring er designet til at imødekomme disse specifikke krav om ekstra styrke.

Sejlring med styrke til høje trækkræfter

Mange sejlringe udsættes for ekstreme kræfter pga. vejrforhold, som forårsager, at folien bliver revet itu. Carmos metalforstærkede sejlring er designet til at håndtere stærke trækkræfter. Jens Peter Nielsen, Export Account Manager for industrielle produkter i Carmo A/S, forklarer:

“Presenninger, der bruges fx til building wraps, lastbiler, trailere, både, overdækninger til pools, anvendelser i landbrug samt telte og shelters er udsat for stærke trækkræfter fra vinden. En standard metalsejlring vil rive folien itu ved en lav trækkraft. Her tilbyder det unikke design af Carmos metalforstærkede sejlring en enkel, men effektiv løsning på krævende anvendelser – en løsning, der er op til 3 gange stærkere. Metalindsatsen giver ekstra styrke og PVC-ringen giver fleksibilitet og styrke i svejsningen til folien. Den patenterede kombination leverer styrke, som aldrig kan opnås med traditionelt monterede sejlringe af metal.”

Eksempler på anvendelser med Carmos metalforstærkede sejlring

Building wraps
Biogasanlæg
Trailere
Pool dækkener
Telte
Lastbiler

Korrosionsresistent til anvendelser udsat for vand

Metalindsatsen i den metalforstærkede sejlring er korrosionsresistent, og giver en lang holdbarhed ved krævende anvendelser. Anders Johnsen, VP R&D og Technology i Carmo A/S, forklarer:

“Da vi designede denne nye sejlring, fokuserede vi på at opfylde vores kunders behov. Styrke og holdbarhed var vores primære mål, som vi opnåede ved at udvikle en unik produktionsteknik. Da vi designede metalindsatserne, definerede vi også flere andre karakteristika for den nye sejlring. Derfor er metalindsatsen, der er støbt ind i den metalforstærkede sejlring, lavet af det korrosionsresistente materiale ASTM A240, 304 rustfrit stål (også kendt som Inox 304). Dermed kan produktet bruges i krævende anvendelser, der er udsat for vand. I en standard plastic sejlring er der interne knopper, der sikrer sejlringen. Disse knopper kan ikke være lavet af metal. Derfor tog vi det i betragtning og sikrede os, at den indre metalring kan håndteres med en magnet. Således kan vores svejsemaskiner EP3 og CP9 let håndtere sejlringene, hvilket sikrer en perfekt, HF-svejsning. Endvidere er de interne overflader af sejlringen glatte, hvilket reducerer slitage på reb, snore, mv. betydeligt.”

Kontakt os for yderligere information

Hvis du er interesseret i vores metalforstærkede sejlring eller andre komponenter, så kontakt os for yderligere oplysninger eller for at anmode om prøver. Ring +45 4912 2100, udfyld vores formular på www.carmo.dk/kontakt/ eller send en mail til denmark@carmo.dk.

Author: Ole Eldar Andersen