Carmo sikrer ren luft i miner og tunneller

Vores plastikkomponenter er et lille, men vitalt element brugt til ophængning af ventilationssystemer i miner. Komponenterne bliver fremstillet i Danmark, hvilket sikrer en ensartet, høj kvalitet perfekt til barske miljøer.

Pålidelig kvalitet til applikationer i barske miljøer

Carmo’s sprøjtestøbte plastikkomponenter bliver brugt i en lang række applikationer i ekstreme miljøer som fx miner og off shore. Jens Peter Nielsen, ansvarlig for eksportsalg af tekniske produkter i Carmo A/S, forklarer:

“Vi har en lang historie med at levere komponenter til applikationer in barske miljøer. Vores produkter bliver valgt, fordi vi har udviklet et bredt sortiment med meget pålidelige komponenter. Styrken og holdbarheden ved fx Carmo’s runde eyelets gør dem til det perfekte valg til fx ophængning af ventilationssystemer i miner og mange andre applikationer med tilsvarende krav. Hvis der er behov for endnu mere styrke, kan de runde eyelets svejses på begge sider af folien, hvilket giver en meget stærk løsning. Hvis der er behov for yderligere styrke og holdbarhed, så har vi vores patenterede løsning Metal Reinforced Eyelet, der kombinerer styrken ved eyelets af plastik og metal i en unik løsning. Ingen af Carmo’s komponenter er ledende, hvilket minimerer risikoen for gnister sammenlignet med brug af traditionel ophængning af metal til ventilationssystemer i miner.”

Fordele ved komponenter fra Carmo:

  • Stor holdbarhed
  • Høj styrke
  • Reduceret vægt
  • Ikke ledende

Komponenter til ophængning af ventilationssystemer

Round plastic eyelet
Runde Eyelets

 

Reinforced Metal Eyelet
Reinforced Metal Eyelets

 

Snorholder

 

Ovale eyelets

 

 

 

 

Ensartede komponenter i høj kvalitet

Carmo ligger i Danmark og har solid ekspertise i at udvikle og producere komponenter i en ensartet og høj kvalitet. Anders Johnsen, chef for udvikling og teknologi i Carmo A/S, forklarer:

“Når vi udvikler vores komponenter, tager vi hensyn til de forskellige måder, man kan bruge komponenterne på. Hvad er fx kravene til styrke og holdbarhed for specifikke applikationer? Disse krav bliver derefter implementeret under udviklingen af produktet. Vores kvalitetssystem går hånd i hånd med vores udviklings- og produktionsprocesser, hvilket sikrer, at det endelige resultat er i en ensartet høj kvalitet.”

Kontakt os for mere information

Hvis du ønsker at vide mere om vores komponenter til ventilationssystemer i miner eller har andre spørgsmål, så kontakt os endelig for yderligere information eller for at anmode om prøver. Ring venligst på 4912 2100, udfyld vores kontaktformular på www.carmo.dk/contact/ eller send en mail til denmark@carmo.dk.

Author: Ole Eldar Andersen