Carmos serie af svejsbare PVC-knapper og knaphuller, der kan benyttes til en lang række forskellige formål. Knapperne og knaphullerne HF-svejses på PVC-folie.

PVC-knapper og knaphulsforstærkning 

Vores knapper i PVC er svejsbare og passer til beskyttelsesudstyr, regnfrakker samt andre beklædningsgenstande, hvor disse knapper er at foretrække. Tag f.eks. vores PVC-knap 22,7 mm, som er produceret ved sprøjtestøbning på vores egen højteknologiske fabrik i Danmark. Det samme er tilfældet med vores mindre PVC-knap 14 mm, hvor både geometri og materiale er optimeret til HF svejsning.

Vores forstærkningsring til knaphuller er lige som alle vores øvrige komponenter fremstillet ved hjælp af sprøjtestøbning, som bl.a. sikrer en lav stykpris og en høj, ensartet kvalitet. De kan højfrekvenssvejses med elektrode 07-100-0061.

Plastikknapper og knaphuller – miljøansvar og CO2-reduktion 

Hos Carmo er vi meget bevidste om vores fælles miljøansvar. Vi har bl.a. sat et mål om at reducere vores CO2-udledninger i scope 1 og scope 2 med 50 % i 2030. Det har vi gjort via Science Based Targets, hvor vi har forpligtet os til at overholde Parisaftalen. Vores ambitiøse reduktionsmål følger Parisaftalens målsætning om at holde den globale opvarmning nede på 1,5 grader.

Løbende tester vi nye materialer og teknologier, som vi kan implementere i vores produktionsproces, ligesom vi affaldssorterer i hele 11 plastfraktioner. Med Additive Manufacturing har vi både reduceret vores miljømæssige aftryk og sænket vores energiforbrug ved løbende at investere i nye, opdaterede maskiner og værktøj.    

Plastikknapper og knaphuller i specialmål  

Vores plastikknapper og knaphuller – samt alle vores øvrige produkter – imødekommer de strengeste kvalitetskrav, hvorfor de bl.a. kan anvendes til sikkerheds- og beskyttelsesudstyr.

Siden 1993 har vi været ISO-certificeret, og har efterfølgende fået en 13485-certificering. Med ISO 13485 garanterer vi 100 procents gennemsigtighed med hensyn til dokumentation, materialer og sporbarhed. Dokumentationen omfatter alle vores produktionsprocesser – lige fra råmaterialer til de endelige komponenter. Yderligere er hele produktionen i overensstemmelse med MDR-forordningen (Medical Device Regulation). 

Vi har integreret Rapid Prototyping i vores produktudvikling, hvorfor vi hurtigt kan producere funktionelle prototyper i de rigtige materialer, farver og overflader – herunder prototyper i specialmål. 


Bestillings og variant information

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.


01-055

PVC Knap 22.7mm

Svejsbar plastik knap til brug på regnfrakker, beskyttelsesudstyr og andre områder, hvor en nem og billig fastgørelse er ønsket. Optimeret til HF- og ultralydssvejsning.
Materialer
PVC,PVC/PUR
Farver
Passer med
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 01-055 PVC Knap 22.7mm
Big drawing of 01-055 PVC Knap 22.7mm
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

09-099

PVC knap 14 mm

HF svejsbar knap
Materialer
PVC
Farver
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 09-099 PVC knap 14 mm
Big drawing of 09-099 PVC knap 14 mm
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

01-112

Plastik knaphulsforstærkning

Svejsbar forstærkningsring til forstærkning af knaphuller. Til brug i regnfrakker, sikkerhedsudstyr og andre områder, hvor en nem og billig fastgørelse er ønsket.
Materialer
PVC,PVC/PUR
Farver
Passer med
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.
Small drawing of 01-112 Plastik knaphulsforstærkning
Big drawing of 01-112 Plastik knaphulsforstærkning
Nominelle mål i mm
Nominelle mål i mm

(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.