Kingkraft: Høj kvalitet tilfører ekstra sikkerhed

Interview med Jan Wdowczyk, Digital Marketing Manager hos Kingkraft

Kingkraft producerer specialudstyr til mennesker med handicap. Det inkluderer højdejusterbare bade, borde til tøjskift, toilet- og badefaciliteter inklusive puder og støtteanordninger. Carmo leverer PVC-komponenter i en høj kvalitet, der matcher de høje kvalitetskrav i dette marked.

Høj kvalitet for ekstra sikkerhed

Kingkraft blev etableret i 1984, og ligger i Storbritannien. Virksomheden designer og producerer kundespecifikke løsninger til mennesker med funktionsnedsættelser. Den leverer til plejehjem, private, specialskoler osv. Jan Wdowczyk, Digital Marketing Manager i Kingkraft, forklarer, at kvalitet spiller en vigtig rolle:

“På grund af slutbrugernes tilstand er det afgørende, at vores produkter tilføjer et sikkert miljø for brugeren. Vi bruger Carmos PVC-knapper på vores vakuumstøttepude til badekar. Knapperne fungerer som en sikker base til svejsning af sugekopper på bagsiden af puden og til adskillelse af pudens rum, der giver ekstra komfort. Vi er meget tilfredse med den høje svejsekvalitet og ensartetheden af Carmos komponenter. Carmo har været vores leverandør af PVC-knapper i meget lang tid, og der har aldrig været nogen grund til at lede efter en anden leverandør.”

Jan Wdowczyk

Carmos korte leveringstid sikrer en fleksibel produktion

Kingkrafts produkter bliver ofte tilpasset, så de matcher den enkelte brugers behov. Jan Wdowczyk forklarer, at det har en betydning for planlægningen af produktionen:

“Alle vores kunder har særlige behov. Derfor tilbyder vi at fremstille kundetilpassede løsninger, der er skræddersyet til individuelle behov. Dette indebærer, at de fleste af vores produkter bliver fremstillet i små partier med kort varsel. Vi er afhængige af at have leverandører, der har kort leveringstid. Vi er meget tilfredse med Carmos korte leveringstid, der sikrer en fleksibel produktion af vores vakuumstøttepude.”

Jan Wdowczyk

Læs mere om Kingkraft