Germa: Højeste kvalitet til kritiske applikationer

Interview med Patrik Thornström, Operations Manager hos Germa

Germa fremstiller udstyr af høj kvalitet til nød- og redningsaktioner. Den høje kvalitet på Carmos komponenter gør Carmo til et perfekt match for Germa.

Højeste kvalitet til kritiske applikationer

Germa er en svensk virksomhed etableret i 1925 med ekspertise i at udvikle udstyr i højeste kvalitet, der matcher kundekrav. Germa eksporterer sit udstyr til hele verden. Patrik Thornström, Operations Manager hos Germa, forklarer Germas fokus på kvalitet:

“Kunder kontakter os, fordi de ved, at Germa tilbyder den højeste kvalitet. Vores produkter bliver benyttet i kritiske, livreddende situationer. Derfor skal vores produkters kvalitet kunne leve op til de højeste kvalitetsstandarder. Vi benytter Carmos flange til flere forskellige produkter, fx vores vakuummadras, og Carmos komponenter matcher vores høje standarder perfekt. Vi er meget glade for samarbejdet med Carmo.”

Patrik Thornström, Operations Manager hos Germa

Læs mere om Carmos tekniske komponenter

Beliggenhed er vigtig

Beliggenheden af Germas leverandører er vigtig af flere årsager. Patrik Thornström forklarer:

“Det er meget værdifuldt for os, at det er let at komme i kontakt med Carmo. De er lydhøre og yder professionel rådgivning om tekniske spørgsmål til vores kritiske applikationer. Derudover fokuserer Germa på at reducere sit CO2-aftryk, og den korte afstand mellem Danmark og Sverige er et nøgleelement i at holde CO2-udledningen nede. Endelig har vi brug for leverandører, der følger REACH-retningslinjerne, hvilket Carmo også gør.”

Patrik Thornström, Operations Manager at Germa

Læs mere om Germa