Carmo is exhibiting at 3D TECH 2021
 

Carmo udstiller på 3D TECH d. 5-7 oktober

Carmo Print Moulding vil være i fokus, når Carmo udstiller på 3D TECH, der er en del af hi Tech & Industry Scandinavia. Mød os på messen, der også rummer en konference om 3D samt en række udstillere, der arbejder med 3D-løsninger.

More rapid than rapid prototyping

Vi har taget rapid prototyping til næste niveau. Carmo Print Moulding er ganske enkelt hurtigere end konventionel rapid prototyping. Vores løsning er 100% integreret i produktudviklingen, hvilket giver et hurtig proof-of-concept.
Fordele ved Carmo Print Moulding:

  • Funktionelle prototype i det rigtige materiale
  • Hurtige iterationer. Hurtige beslutninger
  • Flere designs samtidig
  • Omkostningseffektiv løsning

Læs mere om Carmo Print Moulding

Meget mere effektivt med det bedste fra to verdener

Carmo har ekspertisen og udstyret til at designe og 3D-printe forme. De bruges til at sprøjtestøbe prototyper i de rigtige materialer. Til sammenligning er traditionel prototypefremstilling med 3D-print begrænset til få udvalgte materialer. Hvis man derimod benytter aluminiumforme til prototypefremstilling, er produktionstiden og omkostningerne væsentlig højere.

Med Carmo Print Moulding får du det bedste fra to verdener: Relativt billige forme og minimal produktionstid. Iterationer, test og eksperimenter kan udføres hurtigt, fleksibelt og omkostningseffektivt. Ja, det er så godt som det lyder!

Mød os på stand nr. K8130 – få en gratis billet

Skal vi mødes på messen? Så skriv til denmark@carmo.dk, så skaffer vi dig en gratis billet.

Læs mere om 3D Tech

Mere information?

Ønsker du mere information om Carmo Print Moulding, eller andre af Carmos services eller produkter? Så udfyld vores kontaktformular på www.carmo.dk/kontakt/, send en mail til denmark@carmo.dk eller kontakt os på telefon 4912 2100.

Author: Ole Eldar Andersen