Carmo SuperValve art gallery
 

Carmo præsenterer en unik drejeventil støbt i ét stykke

Hos Carmo har vi designet og udviklet en unik drejeventil til urinposer, Carmo SuperValveTM. Ventilen støber vi i ét stykke, hvilket øger ventilens styrke og holdbarhed og sikrer fuldautomatisk volumenproduktion her i Danmark. Ventilen er patenteret og vi præsenterer den på Compamed-messen i Tyskland til november.

Ventilproduktion i Vesten er presset af produktion i Østen, hvor lave lønninger holder udgifterne nede. Men nu har vi som de første i verden designet og udviklet en fuldstøbt udløbsdrejeventil til urinposer og andre medicinalposer.

Ved at støbe ventilen i ét stykke holder vi omkostningerne nede, og med vores fuldautomatiske volumenproduktion i Danmark kan vi være fuldt konkurrencedygtig.

”Vi tillader os at kalde Carmo SuperValveTM en vaskeægte revolution på markedet. At vi har knækket koden til at støbe en drejeventil i ét stykke, betyder at vi afkorter produktionstiden markant. Dermed bliver vi konkurrencedygtige på et område, hvor der er stor konkurrence, og vi gør det med et ekstremt holdbart og sikkert produkt”

Anders Johnsen, udviklings- og teknologidirektør hos Carmo A/S

Læs mere om Carmo SuperValveTM

Banebrydende produktion øger sikkerheden

De normale ventiler, der produceres i flere dele, sættes sammen med silikone for at sikre tætheden. Med den nye ventil mindsker vi risikoen for lækager, da der ingen samlinger forefindes, og samtidig undgår vi den tungt nedbrydelige silikone i produktionen.

”Det er en klar forbedring i forhold til almindelige drejeventiler, at vi kan producere dem i et stykke. Vi undgår alle de mellemliggende processer, hvor flere dele skal produceres og samles. Dermed står vi med et produkt med en høj styrke og holdbarhed samt ensartethed, der gør, at ventilen er mere sikker i forhold til lækager. Det er ganske enkelt banebrydende for branchen, at vi kan opnå en så stor sikkerhed i ventilerne, der samtidig overholder ISO 13485 og MDR-lovgivningen.”

Anders Johnsen, udviklings- og teknologidirektør hos Carmo A/S

Specialdesign præsenteres på messe

Hos Carmo er vi specialister i at lave specialdesignede produkter, der kan produceres i store mængder, og Carmo SuperValveTM er ingen undtagelse. Det betyder, at ventilen kan laves specifikt til det ønskede formål og behov og dermed til specifikke industrier, hvilket er et særsyn, når pris og produktionshastighed samtidig er konkurrencedygtig.

”Det er jo et ret simpelt produkt med en utrolig vigtig funktion for både investerende virksomheder og slutbrugerne. Derfor er det essentielt, at vi kan tilbyde et kvalitetsprodukt med høj sikkerhed, som kan specialdesignes ud fra kundens ønsker. Vi ser frem til at præsentere ventilen på messen i Tyskland, hvor kommende samarbejdspartnere kan se ventilen, og indgå dialog med vores hold omkring udviklingen og specialdesignet af produktet”

Anders Johnsen, udviklings- og teknologidirektør hos Carmo A/S

Vi præsenterer Carmo SuperValveTM på Compamed-messen, der finder sted i Düsseldorf fra den 14. til den 17. november. Kom og besøg vores stand på Danish Exports Pavillion of Denmark, hal 8A, stand R11 og få en snak med blandt andet udviklings- og teknologidirektør Anders Johnsen samt key account manager Susanne Schannong Lundstrøm om kundespecifikke løsninger, og hvordan ventilen kan tilpasses præcis jeres behov.

Book et møde på standen ved at kontakte Anders Johnsen på mail-adressen anj@carmo.dk eller på telefon 4912 2102.

Læs mere om Compamed-messen

Author: Ole Eldar Andersen