Carmo Provides Extra Security to Rescue Equipment
 

Carmo giver ekstra sikkerhed til redningsudstyr

For livrednings- og redningsudstyr er komponenter i høj kvalitet afgørende for at sikre løsninger, der fungerer – hver gang! Carmos komponenter giver den nødvendige holdbarhed og ensartede kvalitet.

Carmo-komponenter med lang holdbarhed

Carmos komponenter spiller ofte en kritisk rolle i de applikationer, de bliver benyttet i. Det er også tilfældet i livredningsudstyr og redningsudstyr, hvor kunderne kræver komponenter med ekstrem holdbarhed. Mette Sonne, VP Salg og Marketing hos Carmo A/S, forklarer:

”Det har altid været en prioritet for Carmo at tilbyde komponenter i høj kvalitet. Carmo har leveret komponenter til kunder i hele verden inden for livrednings- og redningsudstyr i hele verden. Derfor kender vi de høje kvalitetsstandarder, der kræves til disse typer applikationer, og vi kan levere komponenter, der lever op til de høje standarder.”

Mette Sonne, VP Salg og Marketing hos Carmo A/S

Customer case: Germa - Premium quality for critical applications
Germa producerer redningsudstyr og benytter komponenter fra Carmo for at sikre en høj kvalitet

Førsteklasses kvalitet til kritiske applikationer

Den svenske virksomhed Germa producerer udstyr i høj kvalitet til redningsaktioner. Patrick Thornström, Operations Manager hos Germa, forklarer, at Carmo er et perfekt match for Germa:

”Kunder kontakter os, fordi de ved, at Germa tilbyder førsteklasses kvalitet. Vi benytter Carmos gevindflange til adskillige forskellige produkter, fx vores vakuummadrasser, og Carmos komponenter matcher vores høje standarder perfekt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Carmo.”

Patrik Thornström, Operations Manager hos Germa

Læs hele kundecasen med Germa

Case story: Viking
Viking producerer overlevelsesudstyr. Carmo og Viking har sammen udviklet en kundespecifik løsning til deres sortiment af redningsveste til professionelle

Kundespecifikke løsninger til særlige krav

For den danske virksomhed Viking var det nødvendigt med en kundespecifik løsning til deres sortiment af redningsveste til professionelle. Disse redningsveste skal kunne modstå hårdt vejr og voldsom trækkraft. Derfor skulle den ønskede løsning have en enorm styrke, da den holder hele redningsvesten sammen. Michael Folmer Kristensen, Project Manager hos Viking:

“Vores udstyr er livreddende. Hvis denne component går itu, falder vesten fra hinanden, og personen mister opdrift. Derfor er denne komponents funktionalitet så afgørende for vesten. Det var derfor, at det var vigtigt for os at udvikle komponenten sammen med Carmo, da de har en dyb viden om plastmaterialer og udvikling af komponenter tilpasset specifikke kundekrav.”

Michael Folmer Kristensen, Project Manager hos Viking

Læs hele kundecasen med Viking

Eksempler på Carmo-komponenter til redningsudstyr

Ensartet kvalitet – hver gang!

Med ISO 13485-certificeret produktion i Danmark kan vi sikre komponenter i en ensartet høj kvalitet – hver gang. Alle komponenter testes løbende, og vi tilbyder fuld sporbarhed fra råvare til forsendelse.

Læs mere om vores kvalitetssikring

Kontakt os for mere information

Hvis du ønsker mere information om vores komponenter til livredningsudstyr og redningsudstyr, eller hvis du ønsker prøver, udfyld venligst vores kontaktformular på www.carmo.dk/kontakt/, send en mail til denmark@carmo.dk, eller ring til +45 4912 2100.

Author: Ole Eldar Andersen