Vinderen af Carmos designudfordring er fundet
 

Vinderen af Carmos designudfordring er fundet

Carmo har udpeget vinderen af udfordringen, der blev givet til to 8. klasser fra Hornbæk Skole. Udfordringen var at designe et produkt, der kan sprøjtestøbes. Vinderen blev inviteret til Carmo d. 16. juni, hvor eleven var med til at sprøjtestøbe nogle eksemplarer af sit eget design.

To 8. klasser fra Hornbæk Skole var på besøg hos Carmo i maj. Her fik de en introduktion til at designe sprøjtestøbte produkter, hvad sprøjtestøbning er, samt hvordan Carmo affaldssorterer overskudsmateriale.

Skoleeleverne har siden besøget hos Carmo arbejdet med deres designs. Christian Egedal, R&D Engineer hos Carmo, er meget imponeret over resultaterne af elevernes arbejde:

”Eleverne har præsenteret mange gode og kreative ideer. Vi har valgt et projekt, hvor der er arbejdet seriøst med de retningslinjer for design, som vi præsenterede klasserne for. Tobias har designet en knap til et PC-tastatur, og vi var glade for at kunne sprøjtestøbe nogle eksemplarer af knappen sammen med ham. Stort tillykke til vinderen!”

Christian Egedal, R&D Engineer hos Carmo A/S

Tilfredse elever fik god inspiration

Tobias fik en gennemgang af sit vinderprojekt af Christian Egedal fra Carmo. Efterfølgende var Tobias med til at sprøjtestøbe nogle eksemplarer af sin knap til et PC-tastatur.

Som en del af projektet har eleverne evalueret besøget hos Carmo. Det har været overvældende gode evalueringer. 65% af eleverne følte, at de blev inspireret af mødet hos Carmo. Hele 90% syntes, at det var en god oplevelse at deltage i forløbet. Endelig mente 73%, at de fik ny viden om jobmuligheder inden for naturvidenskab eller teknik.

Interesseret i et lignende forløb?

Carmo stiller gerne op igen til lignende projektforløb med interesserede skoler. Kontakt produktionschef Per Brix på e-mail pb@carmo.dk eller telefon 4912 2140 og hør nærmere.

Author: Ole Eldar Andersen