New partners for Carmo in the UK: Connetika and Flexible Reinforcements
 

To nye strategiske partnere i Storbritannien

Carmo har indgået aftale om to nye strategiske partnerskaber i Storbritannien. De nye partnere Connetika og Flexible Reinforcements skal markedsføre og sælge Carmos komponenter i Storbritannien.

Styrkelse af vores lokale tilstedeværelse

Carmo arbejder aktivt for at styrke vores lokale tilstedeværelse over hele verden. Derfor har vi strategiske partnere, der håndterer lokale markeder i fx USA, Tyskland og Polen. Nu har vi også lokal tilstedeværelse med ekspertviden i Storbritannien. Jens Peter Nielsen, Export Account Manager i Carmo, forklarer:

“Vi ønsker at yde den bedst mulige service til vores kunder. For at være i stand til at yde god kundeservice, skal du kunde de enkelte kunders markeder og udfordringer. Med vores nye partnere Connetika og Flexible Reinforcements får vi præcis dette. De er eksperter i deres respektive markeder, og de vil kunne yde højt kvalificeret service til vores kunder i Storbritannien. Vi er meget glade for aftalen med disse nye strategiske partnere og de muligheder, de giver vores kunder i Storbritannien.”

Connetika: Eksperter i konnektorer til væske til medico og biopharma markeder

Connetika ligger på sydkysten i Storbritannien, og de er specialiseret i design og produktion af konnektorer til væske primært til medico og biopharma markeder. Virksomheden tilbyder et sortiment af miniature ventiler, filtre, slanger og konnektorløsninger. Ud over dette tilbyder de avancerede test til nogle af de største medico virksomheder.

Som en strategisk partner for Carmo, vil Connetika målrette sin indsats mod medicomarkedet i Storbritannien og Irland, samt enkelte udvalgte industrisegmenter.

Kontakt Connetika direkte:
E-mail: sales@connetika.co.uk
Telefon: +44 (0)1202 862 622

Flexible Reinforcements: Fremstilling og distribution af PVC-folie og produkter i over 50 år

Flexible Reinforcements Ltd er en privatejet uafhængig virksomhed, der arbejder tæt sammen med en række pålidelige producenter over hele verden. Lagerbeholdning er tilgængelig til levering næste dag i hele Storbritannien, og produkttilbudene inkluderer PP, forstærket PVC, ikke-understøttet PVC, greyboard, varmeforsegling, metalmekanismer og fastgørelser.

Styrken ved Flexible Reinforcements er kundeservice med højt motiverede og erfarne medarbejdere, der er dedikeret til at yde kunderne den høje kundeservice, der forventes i markedet i dag.

Kontakt Flexible Reinforcements direkte:
E-mail: sales@flexr.co.uk
Telefon: +44 (0)1282 478 222

Mere information?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du mere information om vores strategiske partnere eller om Carmo? Tøv ikke med at kontakte os! Ring på 4912 2100, udfyld vores kontaktformular på www.carmo.dk/kontakt/ eller send en mail til denmark@carmo.dk.

Author: Ole Eldar Andersen