Søren Pape Poulsen og Benedikte Kiær hørte om grøn omstilling hos Carmo
 

Søren Pape Poulsen og Benedikte Kiær hørte om grøn omstilling hos Carmo

I fredags havde Carmo besøg af de Konservatives formand Søren Pape Poulsen, Birgitte Bergman og Helsingørs borgmester Benedikte Kiær. Grøn omstilling og mangel på faglært arbejdskraft var på dagsordenen.

De to politikere fik en rundvisning i virksomheden og fik blandt andet set Carmos innovative implementering af 3d-teknologi til prototypefremstilling, Carmo Print Moulding.

”Vi var rigtigt glade for at tage imod Birgitte Bergman, Benedikte Kiær og Søren Pape Poulsen. Det gav os lejlighed til at fortælle om, hvordan vi som SMV har taget et aktivt initiativ i arbejdet for en grøn omstilling og fokus på at forbedre vores klimaaftryk”.

Claus Ishøy, CEO i Carmo

Besøget gav også mulighed for at sætte fokus på, hvor central faglært arbejdskraft er for den grønne omstilling og for produktion i Danmark.

”I plastbranchen er det særligt plastmagere, der bliver uddannet alt for få af. Historisk uddanner Danmark nogle af verdens bedste plastmagere. Det er en uddannelsen med tæt på jobgaranti og en kompetence, der kun svært kan findes i udlandet. Vi håber, at vores gæster vil arbejde for at forbedre disse forhold for plastbranchen.”

Claus Ishøy, CEO i Carmo

Og der var bestemt lydhørhed hos politikerne.

Borgmester Benedikte Kjær fortalte, at kommunen kæmper for at tiltrække flere uddannelser, og hun drømmer om at få en plastmageruddannelse til Helsingør.

Søren Pape Poulsen mener, at virksomhederne skal arbejde hårdere for at markedsføre sig selv, men han var også enig i, at man fra politisk side har et ansvar for at skabe større kendskab til faglærte uddannelser.
Helsingør Dagblad

På rundvisningen fik gæsterne blandt andet en indføring i Carmos innovative implementering af 3d-teknologi til prototypefremstilling, Carmo Print Moulding.

Læs om hvordan Carmo har sat specifikke mål for CO2-reduktion
Læs mere om Carmos miljøansvar
Læs mere om Carmo Print Moulding

Author: Ole Eldar Andersen