DI's Kommunalvalgsbus kom til Carmo
 

DI’s Kommunalvalgsbus kom til Carmo

En bus med byrådskandidater er på turne til virksomheder i Helsingør Kommune. Den 2. november kom bussen til Carmo, hvor lokalpolitikerne fik en rundvisning og debatterede kommunal sagsbehandling, samt hvordan manglen på faglært arbejdskraft udfordrer innovative produktionsvirksomheder.

Dansk Industri inviterer byrådskandidater til at besøge lokale virksomheder. Her får politikerne mulighed for at høre om nogle af virksomhedernes udfordringer, og debattere temaer valgt af den enkelte virksomhed. Claus Ishøy, administrerende direktør i Carmo, var glad for at byde lokalpolitikerne velkommen:

”Arrangementet var en unik mulighed for at få hele 24 lokalpolitikere i tale på én gang. Vi fik vist Carmo frem, og vigtigst af alt, så fik vi lejlighed til at adressere nogle temaer, der er væsentlige for Carmo. Der var en rigtigt god debat, hvor der var en åbenhed for de udfordringer, vi står med. Vi ønsker byrådskandidaterne et godt valg – og ser frem til det fortsatte samarbejde med Helsingør Kommune.”

Author: Ole Eldar Andersen