Carmo udstiller på AM Summit 2021
 

Carmo udstiller på AM Summit i København

Carmo udstiller på messen AM Summit i København d. 19. august. Her vil vi vise eksempler på prototyper fremstillet med Carmo Print Moulding.

Carmo Print Moulding er Carmos unikke metode til at fremstille prototyper. Her kombinerer vi fordelene med 3D-print teknologi og avanceret sprøjtestøbning. Vi 3D-printer værktøjet og sprøjtestøber bagefter i det rigtige materiale. Mette Sonne, VP Salg og Marketing i Carmo A/S, glæder sig til at vise Carmo Print Moulding på AM Summit:

“Vi ser meget frem til at vise eksempler på prototyper fremstillet med Carmo Print Moulding. Med Carmo Print Moulding får du det bedste fra både 3D-teknologi og avanceret sprøjtestøbning. Værktøjerne er relativt billige at fremstille, produktionstiden er minimal, og iterationer, test og eksperimenter kan gennemføres hurtigt, fleksibelt og omkostningseffektivt.”

Mette Sonne

Læs mere om AM Summit

Mere information?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du mere information om Carmo Print Moulding eller om Carmo? Tøv ikke med at kontakte os! Ring på 4912 2100, udfyld vores kontaktformular på www.carmo.dk/kontakt/ eller send en mail til denmark@carmo.dk.

Author: Ole Eldar Andersen