Carmo offers maximum durability for tents and shelters used for e.g. refugee camps
 

Carmo tilbyder maksimal holdbarhed til telte og shelters

Telte til redningstjenester, militær og statslige organisationer er udsat for ekstreme påvirkninger fra vind, kulde, varme, sand osv. Carmo designer og fremstiller komponenter af høj kvalitet, der matcher disse strenge krav.

Født til at holde

Carmos tekniske komponenter er designet og fremstillet til at kunne modstå ekstraordinære trækkræfter og alle slags klimaer. Derfor tilbyder Carmo den nødvendige holdbarhed til professionelle telte og shelters. Mette Sonne, VP Sales and Marketing hos Carmo A/S, forklarer:

“Vores komponenter er bygget til at holde ligegyldigt, hvilket klima eller hvilken situation, de bliver brugt i. Vi har leveret højkvalitets plastkomponenter til producenter af professionelle telte og shelters i adskillige årtier. Vi ved, at den maksimale holdbarhed, konsistente kvalitet og leveringstid, som vi tilbyder, er vital for dette marked. Samtidig er Carmos komponenter lette at svejse, og vi tilbyder skræddersyede elektroder specifikt fremstillet til hver komponent. Alt dette gør en produktion, der benytter vores plastkomponenter ligetil og pålidelig.”

Mette Sonne, VP Sales and Marketing hos Carmo A/S
Lanco Group GmbH fremstiller højkvalitets telte og shelters med Carmo plastkomponenter

Holdbare selv i ekstreme temperaturer

Det tyske firma Lanco Group GmbH fremstiller højkvalitets telte og shelters. Disse bliver benyttet af forsvarskunder, offentlige organisationer og internationale organisationer i hele verden. Carmo har været en værdsat leverandør i mere end 10 år. Ramona Voivoda, Marketing Director hos LANCO Group GmbH, forklarer valget af Carmo som leverandør:

“LANCO’s løsninger bliver brugt i ekstreme klimaer i hele verden, og derfor skal de komponenter, vi benytter i vores produkter, være i en meget høj kvalitet. Carmos komponenter er holdbare i alle klimaer, og vi er meget tilfredse med kvaliteten på de surringsbeslag, håndtag og forstærkningsringe, som vi får fra Carmo. Vi har aldrig haft klager over nogen af Carmos komponenter.”

Ramona Voivoda, Marketing Director hos LANCO Group GmbH

Læs hele kundecase om Lanco

Læs mere om LANCO’s telte og shelter løsninger

NorLense shelter solutions use Carmo components
NorLense har integreret Carmokomponenter i deres oppustelige telte og shelters, så de er lette at sætte op og tage ned igen efter brug.

Gør produkter lette at håndtere

Det norske firma NorLense fremstiller oppustelige telte og shelters. Et andet vigtigt forretningsområde for NorLense er oil booms, der benyttes til at inddæmme oliespild. Ud over høj kvalitet er det vigtigt for NorLense, at deres produkter er lette at håndtere i alle situationer. Geir Sørensen, tidligere Managing Director hos NorLense AS, forklarer:

“Vi har designet alle vores produkter, så de er lette at håndtere. Derfor kan vores oil booms håndteres af én person, og vores oppustelige telte er også lette at sætte op og tage ned igen efter brug. For at opnå dette har vi allerede i designet af produktet integreret komponenter, der støtter dette. Vi benytter en bred vifte af komponenter fra Carmo som fx snorholdere, håndtag, surringsbeslag og forstærkningsringe i vores produkter. Carmos komponenter spiller en afgørende rolle i at gøre vores produkter lette at håndtere.”

Geir Sørensen, former Managing Director hos NorLense AS

Læs hele kundecasen om Norlense

Læs mere om NorLenses oppustelige telte og shelter løsninger

Eksempler på komponenter fra Carmo til professionelle telte og shelters

Læs mere om Carmos tekniske komponenter

Ensartethed fra batch til batch

Carmos kvalitetshåndtering sikrer højere kvalitetskrav end standardkravene for disse typer af plastkomponenter. Carmo er ISO 13485-certificeret, hvilket garanterer fuld kontrol over alle vores processer og resulterer i ensartede komponenter. Ved at kunne tilbyde komponenter i en ensartet, høj kvalitet ved vores kunder, hvad de modtager når de køber vores komponenter – hver gang.

Læs mere om vores kvalitetssikring

Kort leveringstid fra Danmark

Carmo ligger i Danmark med design, udvikling og lager på samme sted. Vi har de fleste af vores standardkomponenter på lager – klar til omgående afsendelse. 90 procent af vores ordrer afsluttes inden for 5 arbejdsdage. Dette gør vores kunder i stand til at planlægge og udføre deres produktion som planlagt.

Kontakt os for mere information

Hvis du ønsker mere information om vores komponenter til professionelle telte og shelters, eller ønsker at modtage prøver, så udfyld venligst vores kontaktformular på www.carmo.dk/kontakt, send en mail til denmark@carmo.dk, eller ring til os på +45 4912 2100.

Author: Ole Eldar Andersen