NorLense: Produkter af høj kvalitet til et barskt klima

Interview med Geir Sørensen, Administrerende direktør i NorLense AS 

Produkter af høj kvalitet til et barskt klima

NorLense fremstiller produkter til brug på havet, i sne og i ørken. Derfor er produkterne designet til at kunne fungere optimalt uden at blive påvirket af klimaet. Hos Carmo fandt NorLense en leverandør med produkter/komponenter der lever op til de høje standarder.

Fuld tillid til kvaliteten

NorLense case story

NorLense er en ledende norsk producent af oliespærrer der bliver brugt til oprydning efter oliespild verden over. Et andet vigtigt forretningsområde for NorLense er oppustelige telte og anden beskyttelse til for eksempel nødhospitaler og flygtningelejre samt til militære formål. Deres telte og beskyttelse skal kunne modstå alle typer af klima over hele kloden. Geir Sørensen, administrerende direktør i NorLense, understreger betydningen af høj kvalitet for NorLense:

“Det er vigtigt at vores kunder kan have fuld tillid til de kendte kvalitetsprodukter fra NorLense. Vores produkter bliver brugt i ekstremt klima som storm, is, sne, saltvand, ekstrem varme og sand, derfor skal vores produkter være designet til at modstå alle disse forhold. Vi er meget tilfredse med kvaliteten af Carmo´s produkter, de opfylder alle de krav vi har til dem.”

Vores produkter skal være enkle at håndtere

Udover høj kvalitet er det også særligt vigtigt for NorLense, at deres produkter er enkle og nemme at håndtere under alle typer af forhold. Geir Sørensen forklarer:

“Vi har designet alle vores produkter til at være enkle at håndtere. Derfor kan vores oliespærrer for eksempel håndteres af en enkelt person, og vores oppustelige telte er enkle at sætte op og tage ned efter brug. Når vi designer vores produkter, arbejder vi hele tiden på hvordan vi kan gøre dem nemme at bruge. Vi benytter en lang række komponenter fra Carmo, for eksempel snorholdere, håndtag, klamper og forstærkningsringe. Carmo´s komponenter spiller en vital rolle i at gøre vores produkter nemme at håndtere”.

En robust samarbejdspartner

NorLense har eksisteret siden 1975 og de har bevist at de er robuste. Robusthed er også afgørende når NorLense vælger deres leverandører. Geir Sørensen uddyber:

“Vi er interesseret i langsigtede partnerskaber med vores leverandører. Derfor er det vigtigt for NorLense, at vores leverandører driver en robust virksomhed, og at de er lokaliseret i stabile og demokratiske lande. Carmo har været en vigtig partner for NorLense i mere end 20 år. Carmo’s produktkvalitet, gode kommunikation, beliggenhed i Danmark og korte leveringstid gør vores partnerskab sikkert og stabilt. Samarbejdet med Carmo er af stor værdi for NorLense.”

Læs mere om NorLense