Carmo deltager på sommermøde om bæredygtighed for erhvervslivet i Helsingør Kommune
 

Carmo deltager på Helsingør Kommunes sommermøde for erhvervslivet

Carmos direktør Claus Ishøy holder oplæg om brug af FN’s Verdensmål i Carmo på Helsingør Kommunes sommermøde for erhvervslivet. Claus Ishøy deltager også i paneldebatten med bl.a. Benedikte Kjær og Lene Espersen.

Bæredygtighed er i fokus, når Helsingør Kommune holder sommermøde for erhvervslivet d. 17. august. Carmos direktør Claus Ishøy vil holde et oplæg om, hvordan Carmo har indarbejdet FN’s Verdensmål i virksomheden.
Blandt de øvrige oplægsholdere er Benedikte Kjær, borgmester i Helsingør Kommune, og Lene Espersen, tidligere udenrigsminister og nuværende direktør for Danske Arkitektvirksomheder. Claus Ishøy fortæller, at Carmo er meget bevidste om sit miljømæssige ansvar:

”Vi arbejder med plastmaterialer og sprøjtestøbemaskiner, der er en energikrævende produktionsproces. Vi tager derfor vores miljømæssige ansvar meget alvorligt, og har bl.a. besluttet at indarbejde to af FN’s Verdensmål i produktionen. Det giver et fokus for alle de initiativer, vi sætter i verden, som tilsammen bidrager til, at vi løbende arbejder med at forbedre det miljømæssige aftryk fra vores produkter og vores produktion. Jeg er glad for at kunne deltage på sommermødet og tale om, hvordan vi som produktionsvirksomhed arbejder med grøn omstillling.”

Claus Ishøy

Læs mere om sommermødet

Læs mere om Carmos miljømæssige ansvar

Author: Ole Eldar Andersen