Pull-test showing that Carmo's metal reinforced eyelet clearly outperforms standard metal eyelets on strength and durability
 

Forlæng levetiden på biograflærreder med Carmos forstærkede sejlring

Carmos metalforstærkede sejlring tilbyder den styrke, holdbarhed og æstetisk design, som producenter af biograflærreder efterspørger.

Carmos metalforstærkede sejlring kombinerer det bedste fra to verdener – en metalring og en plastring i en løsning. Metalringen bliver støbt direkte ind i en plastring, hvilket giver en styrke, der er mere end tre gange stærkere end standard metalringe. Rolf Bang Torres-Bjelke, Sales Manager – Tekniske komponenter hos Carmo A/S, forklarer, at slidstyrken er helt vital for biograflærreder:

“Den høje omkostning, der er forbundet med biograflærreder, gør det meget vigtigt, at ringene til fastgørelse af biograflærredet er både stærke og ikke river lærredet itu. Træktest viser tydeligt, at Carmos metalforstærkede sejlring giver en generel styrke og slidstyrke, der er langt bedre en standard metalringe. Årsagen til det er, at Carmos metalforstærkede sejlring bliver HF-svejset. Når en plastring bliver HF-svejset til folie, smelter plastringen sammen med folien. Det skaber en stærk og fleksibel samling, der kan modstå langt højere trækkraft end en metalring, der indsættes manuelt i folien.”

Rolf Bang Torres-Bjelke, Sales Manager – Teckniske komponenter hos Carmo A/S

Fordele ved Carmos metalforstærkede sejlring

  • Øg styrken mere end tre gange sammenlignet med standard metalringe
  • Forøg levetiden på reb og liner
  • Reducer antallet af produktionsprocesser

Læs mere om Carmos metalforstærkede sejlring

Carmos metalforstærkede metalring er det perfekte valg til ophængning af biograflærreder

High-end look er perfekt til biograflærreder

Carmos metalforstærkede sejlring er en unik løsning. Vi støber metalringen direkte ind i plastringen, hvilket giver en slank og elegant løsning. Da Carmos metalforstærkede sejlringe desuden giver så meget styrke og slidstyrke, så giver det mulighed for at benytte færre sejlringe til ophængningen af biograflærredet.

“Biograflærreder bør være diskrete, elegante, og ophængningen må ikke vække opmærksomhed. Det unikke design af Carmos metalforstærkede sejlring tilbyder biograflærreder en løsning, der matcher netop disse krav.“

Rolf Bang Torres-Bjelke, Sales Manager – Tekniske komponenter hos Carmo A/S

Mere information?

Hvis du ønsker yderligere information om Carmos metalforstærkede sejlring, eller et andet af Carmos produkter, så udfyld venligst vores kontaktformular på www.carmo.dk/kontakt, send en mail til denmark@carmo.dk, eller ring på 4912 2100.

Author: Ole Eldar Andersen