Redesign of Carmo website
 

Forbedret kunderejse på Carmo’s hjemmeside

Vi er glade for at præsentere et redesign af vores hjemmeside, hvor vi har forbedret kunderejsen og givet hjemmesiden en generel opdatering af udtrykket. Derudover har vi udvidet sektionen, hvor vi fokuserer på vores unikke setup til kundespecifikke løsninger.

Intuitiv kunderejse

Carmo har tre forretningsområder: medicokomponenter, tekniske komponenter og kundespecifikke løsninger. Som besøgende på Carmo’s hjemmeside, skal det være let at finde de oplysninger, der er relevante for dig. Mette Sonne, Salgs- og Marketingchef, forklarer baggrunden for redesignet:

“Vi vill simplificere kunderejsen på vores hjemmeside. Med denne opdatering forbedrer vi kunderejsen, så det matcher vores tre forretningsområder. Derfor bliver vores kunder nu guidet til det relevante område på hjemmesiden på en langt mere intuitiv måde end tidligere. Vi er glade for resultatet, og vi håber, at nuværende og kommende kunder vil sætte pris på den forbedrede navigation og det opdaterede design.”

Mere fokus på kundespecifikke løsninger

Ud over Carmo’s brede vifte af standardprodukter til medical devices og tekniske applikationer, er Carmo en meget stærk partner, hvis I har behov for en kundespecifik løsning. Disse kompetencer bliver nu beskrevet mere detaljeret. Mette Sonne, forklarer:

“I Carmo er vi eksperter i at hjælpe kunder med at udvikle og producere smarte og robuste løsninger, der matcher specifikke krav. Vores hjemmeside afspejlede imidlertid ikke disse kompetencer særligt godt. Nu har vi tilføjet flere beskrivelser af vores know-how og mulighederne for at få lavet kundespecifikke løsninger hos Carmo. En væsentlig del af dette er Carmo Print Moulding, hvor vi kombinerer Additive Manufacturing med sprøjtestøbning, så vi kan tilbyde prototyper, der er klar til test og verifikationer på halv tid og til den halve pris sammenlignet med traditionel prototypefremstilling. Vi håber at udvidelsen af denne sektion på hjemmesiden vil resultere i flere spændende kundeprojekter i fremtiden.”

Lær mere om mulighederne for kundespecifikke løsninger

Lær mere om Carmo Print Moulding

Mere information?

Hvis du vil vide mere om vores hjemmeside, Carmo Print Moulding, eller andet, så kontakt os venligst for mere information. Ring venligst på 4912 2100, udfyld vores formular på https://www.carmo.dk/kontakt/ eller send en mail til denmark@carmo.dk.

Author: Ole Eldar Andersen