Carmos produktion og leveringer under COVID-19

Carmo følger udviklingen i spredningen af COVID-19 tæt. Vi har taget forholdsregler for at beskytte vores ansatte, vort selskab og leveringerne til vores kunder. Vi vil gerne fremhæve, at ingen af vores ansatte for tiden er blevet smittet med COVID-19.

Pr. tirsdag den 12. marts arbejder alle ansatte i salg, finans og tekniske afdelinger hjemmefra for at minimere kontakten med ansatte i produktion og logistik. Vores produktion kører normalt.

Vi har initieret et krydstræningsprogram for at være forberedte på muligheden af fremtidige COVID-19 tilfælde blandt vore produktionsstab. Derfor trænes alle operatører i at håndtere flere produktionsprocesser. Dette vil styrke vores evne til at fortsætte vores produktion på samme niveau som inden COVID-19.

De danske grænser er blevet lukket indtil 13. april af de danske myndigheder. Imidlertid vil varer stadig være i stand til at komme ind i Danmark og restriktionerne påvirker ikke chauffører, der leverer dem. Andre lande har implementeret lignende restriktioner. Dette kan betyde køer ved grænserne, men vi forventer kun, at dette vil have en mindre indflydelse på leveringerne.

Vi opretholder en tæt dialog med vores leverandører angående leveringssituationen. Indtil videre har vi ikke oplevet nogen problemer med forsyninger til vores produktion.

Hvis der sker nogen ændringer, som vil påvirke vores levering, sigter vi mod at give besked så hurtigt som muligt.

Vi værdsætter din forståelse.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du har spørgsmål angående produktionen hos Carmo, og du har specifikke leveringer under COVID-19, så kontakt os for yderligere information. Send en mail til denmark@carmo.dk eller ring +45 4912 2100.

Author: Ole Eldar Andersen