Carmo exhibits the CP9 at Techtextil 2024
 

Carmo udstiller den opgraderede CP9 på Techtextil 2024

Carmo vil være på Techtextil 2024 i Frankfurt, Germany, 23.-26. april. Her vil vi præsentere den opgraderede version af højfrekvens (HF) svejsemaskine CP9 til forstærkningsringe af plast. Mød os i Hal 12.0, stand A30.

CP9 has sat standarden for HF-svejsning af forstærkningsringe i årevis. Nu er CP9 blevet endnu bedre! Denne version har alle fordelene fra den tidligere version, og er nu blevet opdateret, så den er enklere at benytte og samtidig lettere at servicere og vedligeholde. Den opgraderede CP9 har en nydesignet mekanisme, der simplificerer skiftet af forstærkningsringe. Den nye CP9 er resultatet af et nyt samarbejde mellem Carmo og Forsstrom, hvilket gør os i stand til at tilbyde en HF-svejsemaskine til forstærkningsringe i en suveræn kvalitet og holdbarhed.

Læs mere om CP9

– Vi er meget tilfredse med den opgraderede version af CP9, og vi er sikre på, at vores kunder vil tage godt imod denne nye maskine. Vi ser frem til at præsentere den opgraderede CP9 til nye såvel som eksisterende kunder på Techtextil.

Rolf Bang Torres-Bjelke, Sales Manager for tekniske komponenter hos Carmo A/S
Upgraded version of CP9
Den opgraderede CP9 er blevet opdateret, så den er enklere at benytte og samtidig lettere at servicere og vedligeholde

Få gratis billetter til Techtextil

Vi inviterer dig til at besøge vores stand på Techtextil og opleve den opgraderede CP9, og muligheden for at gennemse vores omfattende sortiment med tekniske plastkomponenter.

Ønsker du en gratis billet, så send venligst en mail til denmark@carmo.dk

Du vil modtage en email med en voucher link til Messe Frankfurt’s billet butik, hvor du konvertere din voucher til en almindelig billet, der er gyldig til en enkelt entre.

Bemærk venligst, at der er et begrænset antal billetter. Det er først til mølle, og der er et maksimum på to billetter pr. person.

Author: Ole Eldar Andersen