Carmo is exhibiting at Techtextil 2022
 

Mød Carmo på Techtextil

Carmo udstiller på Techtextil i Frankfurt d. 21.-24. juni. Kom forbi vores stand og hør, hvordan vores plastkomponenter kan forbedre dit produkt, og hvilke fordele vores forpligtelse til klimatiltaget Science Based Targets kan give din virksomhed.

Techtextil er den førende messe for tekniske tekstiler, beklædningsfremstilling og tekstilforarbejdning. Vi ser frem til at fremvise vores plastkomponenter på messen. Kom forbi stand B50 i hal 12.0 og hør, hvordan holdbarheden og styrken på vores sejlringe, snorholdere, ventiler og flanger kan forbedre dit produkt.

Læs mere om Carmos tekniske komponenter

Som en af de eneste plastproducerende SMV’er på Techtextil har Carmo tilsluttet sig til Science Based Targets. Carmo har forpligtet sig til at sænke emissionsudledningen med minimum 50 procent i scope 1 og 2 inden 2030. Besøg vores stand og hør mere om, hvad vores klimamål kan betyde for din virksomhed.

Læs mere om Carmos tilslutning til Science Based Targets

Mød os på stand B50 i hal 12.0

Carmo deler i år stand med svenske Forsström High Frequency AB, der fremstiller maskiner til svejsning af PVC- og PU-materiale. Carmo og Forsström kan findes i hal 12.0stand B50.

Læs mere om Forsström High Frequency AB

Book et møde på Techtextil

Hvis du ønsker at booke et møde med Carmo på messen, så kontakt os på denmark@carmo.dk, eller ring på +45 4912 2100.

Læs mere om Techtextil

Author: Ole Eldar Andersen