Heavy Duty snorholder med firkantet base. Kan bruges med snor eller reb op til Ø11mm.

Bruges som surringspunkt til forankring eller fastgørelse af presenninger, overdækninger, telte, oppustelige konstruktioner etc. Den firkantede base smelter sammen med underlaget og giver en meget høj trækstyrke. 

Kan klare krævende miljøer uden at ruste eller afsætte mærker. Øger levetiden og letter genbrug da evt metal dele ikke skal fjerne før genanvendelse.

Disse sprøjtestøbte komponenter er produceret i Danmark, hvilket sikrer høj ensartethed, kvalitet og kvalitetssikring, lav stykpris og fokus på bæredygtighed.

Kan højfrekvenssvejses med elektrode 07-500-0120

  • Materiale og geometri optimeret til HF svejsning
  • Kan bestilles i andre farver og andre materialer
  • Produceret i Danmark i kvalitetsmaterialer og i respekt for bæredygtighed og arbejdsmiljø

Carmo's komponenter kan fremstilles i flere materialer og farver. Har du brug for specielle geometrier kan vores Rapid Prototyping setup hjælpe dig hurtigt og billigt i gang.

Odre# Materiale Farve Fra lager Forpakning Egenskaber Brug Kommentarer Lager
(‘000 stk)
05-148-2002 PVC
1 x 800
0,635
05-148-2007 PVC
1 x 800
-

Monteres med
Standalone
Lignende produkter
Andre har også købt

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

Bemærk: Produkter i PVC er i sagens natur følsomme overfor forhøjede temperaturer og kan deformere under transport og opbevaring. Carmo anbefaler opbevaring og transport af komponenter mellem 0 og 30 grader Celsius. For at hjælpe med at minimere denne risiko sendes alle Carmo produkter i ekstra stive kartoner med et forholdsvis lille antal dele pr. kasse.


(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.

(**) Lagerstatus er vejledende.