Carmos PVC-lim, Carmo Seal, er perfekt til prototypefremstilling, produktion i lille skala og til reparation på stedet. Reparationer af lastbilovertræk, presenninger, bannere, building wraps samt oppustelige enheder, både m.v. kan udføres med det samme, med stærke resultater.

Carmos PVC-lim har enestående klæbeegenskaber og relativt lang “åben-tid”, hvilket giver minimalt besvær. Carmo Seal er modstandsdygtig over for varme, vand, olie, benzin, blødgører og aldring. Carmos lim er velegnet til at lime blød PVC på PVC. Den er også egnet til visse andre materialer. 

Carmos PVC-lim sælges udelukkende til professionelt brug. 

Reparation af presenning med PVC lim

Som allerede nævnt kan vores PVC lim bl.a. benyttes til reparation af forskellige enheder; herunder også til reparation af presenninger. Carmos PVC lim er den langtidsholdbare og funktionelle løsning til presenninger med rifter, huller eller lignende. Limen er simpel at arbejde med, og skaber nogle fantastiske resultater på presenninger, der er beskadiget. Limen kan anvendes i både våde og tørre miljøer.

PVC lim er det førende produkt at anvende, når produkter af enten hårdt eller blødt PVC skal limes sammen. Vores Carmo Seal PVC lim er, som allerede nævnt, lavet til at lime blød PVC på andet PVC. Skal der limes fra PVC til enten plastik eller metal, skal du have fat i andre typer af lim som sekundlim eller epoxylim.


Bestillings og variant information

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

PVC Lim - Carmo Seal


06-926

Carmo PVC lim

PVC lim specielt udviklet til blød PVC. OBS Klasse 3 farligt gods. Specielle forsendelseskrav og tillæg.
Materialer
Farver
Interesseret i andre farver eller materialer? Ring venligst til vores salgsafdeling for en uforpligtigende snak og tilbud.

(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.