Nearshoring fra Danmark

Nearshoring fra Danmark

Vi tilbyder et omfattende sortiment af medico komponenter i høj kvalitet designet til urinposer og andre medico applikationer. Realiser jeres muligheder med nearshoring og regionale produktionsstrategier med vores altid tilgængelige sortiment fremstillet på vores ISO 13485-certificerede produktionsfaciliteter beliggende nær dig i Danmark.

Bredt udvalg af medico komponenter

Udforsk vores omfattende katalog af medico komponenter designet til at imødekomme de unikke krav til urologiposer og andre medico applikationer. Vi tilbyder et bredt udvalg af komponenter, der sikrer, at I finder præcis, hvad I skal bruge til at lykkes med jeres projekter. Hos Carmo får du adgang til et stort lager af produkter af høj kvalitet, klar til at understøtte dine bestræbelser.

Eksempler på Carmo medico komponenter

Se hele udvalget af Carmos medico komponenter

Global rækkevidde

Mens vores rødder er solidt plantet i Danmark, så er vores rækkevidde langt længere. Vi er ikke bare en lokal leverandør; vi er din globale og regionale partner inden for medico komponentløsninger. Vores forpligtelse til at sigte efter fortræffelighed, kender ingen grænser, og vi betjener kunder i hele verden med den samme dedikation til kvalitet og service, som har gjort Carmo til et betroet navn i hele industrien.

ISO 13485-certificeret produktion

Vores forpligtelse til kvalitet og patientsikkerhed ligger i firmaets DNA. Med ISO 13485-certificering garanterer vi, at hver eneste komponent, vi producerer, overholder de strengeste medicinske standarder. Vores produktionsprocesser er drevet med høj grad af præcision, hvilket sikrer, at alle komponenter produceret på vores anlæg er af den højeste kvalitet.

Pålidelige leverancer

Ensartethed og pålidelighed er hjørnestenene i vores service. Vi forstår, at jeres drift afhænger af leverancer, som du kan stole på. Du kan regne med, at vi opretholder en sikker og rettidig leverance af jeres varer. Med vores robuste logistik- og distributionsnetværk sikrer vi, at jeres komponenter ankommer som forventet, hver gang.

Vi skræddersyr efter dine behov

Har I forespørgsler, ordrer eller behov for at diskutere skræddersyede løsning tilpasset jeres unikke behov, tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi er her for at hjælpe jer med at nå jeres mål og sikre, at jeres projekt kommer i mål.

Nyheder
januar 31, 2024
Carmo og Forsstrom indgår samarbejde og lancerer opgraderet svejsemaskine
Carmo og den svenske maskinproducent Forsstrom HF indleder samarbejde om udvikling og salg af højfrekvens (HF) svejsemaskiner. Første resultat af samarbejdet – en ny version...
november 06, 2023
Carmo på Compamed: Carbon footprint calculator og ny 180° Carmo SuperValve
Med et nyt CO2-beregningsværktøj forbereder vi os selv og vores kunder på en fremtid med skærpede dokumentationskrav. Hør om dette og vores nye 180° Carmo...
juni 16, 2023
Velkommen til Ultraplasts nye hjemmeside!
Ultraplasts kvalitetsæsker og -kasser har fået et nyt hjem, der er lige så smart som vores produkter. Den nye hjemmeside giver dig et hurtigt overblik...