2K Støbning

2K støbning af plast

Hos Carmo har vi arbejdet med 2K støbning siden 1995 og er dermed en af de mest erfarne producenter i Danmark indenfor denne teknologi.

Multi komponent støbning giver mulighed for at støbe et emne af 2, 3 eller flere materialer og eller farver. Vel at mærke i samme værktøj og i samme process. Kombineres det med avancerede spin-stack værktøjer, kan det også ske stort set uden at påvirke cyklustiden.

Innovative produkter til lav pris

2K plaststøbning åbner helt nye døre for produktinnovation, omkostningsoptimering og kapacitet. Farver, materieler kan vælges og sammensættes så den ønskede funktion eller det ønskede udtryk opnås.

Det kan også typisk være muligt at undgå efterfølgende samleprocesser. Dermed undgås dyr håndtering og mellemlagring. Det giver store besparelser i både investeringer og emne-priser. Samtidig kan det give et væsentlig højere kvalitetsniveau.

Det er vores erfaring, at kombinationen af multi-komponent støbning, spinstack værktøjer og kreativ tænkning gør det muligt at slå prisniveauet fra produktion i lavt-lønsområder.

2K støbning fra opstart til høj-volumen produktion

2K plaststøbning kræver typisk avancerede og dermed dyre forme og værktøjer. For mange kan dette være en barriere for at komme i gang med 2K støbning og nyde godt af de mange muligheder.

På Carmo har vi teknologi og kompetence til at hjælpe dig i gang med minimal investering.

Vi har mulighed for at hjælpe dig med 2K og 3K støbning på alle niveauer:

 • Opstart, prototype eller produktudvikling:
  3D-print af værktøjer og manuel 2K støbning
 • Små serier:
  Manuel multikomponent støbning i Aluminiums værktøjer
 • Lav-volumen:
  Robot assisteret 2K og 3K støbning. hvor en standard robot bruges til at flytte emnet fra en kavitet i værktøjet til en anden. Denne teknologi tillader produktion med relativt simple og dermed billigere værktøjer. Dermed kan du hurtigere og billigere komme i produktion.
 • Høj-volumen:
  Avancerede løsningen med rundborde eller spin-stack værktøjer. Det ypperste indenfor multi komponent støbning. Værktøjerne er dyre og komplicerede. Til gengæld er kvaliteten i top og priserne helt i bund.

Vi har erfaring med alle varianter og har både udviklet egne medico-komponenter og hjulpet kunder med at udvikle, produktionsmodne og producere avancere 2K og 3K plastdele.

Vi sætter kunden først, byder ind med vores tekniske know-how og kreativitet, så du kan føle dig sikker på at dit projekt og din 2K produktion altid bliver løst som aftalt.